taki mały sondaz na temat zakupów w internecie …

• Autor
    Odp.
  • Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Kupowałam wiele razy. Generalnie firma, materiał(bo lepiej wiedzieć, na zdjęciach róznie wychodzi) no i cena.

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Nie kupowałam nigdy i nie wiem czy zdecydowałabym się na taki zakup. Ubranie jakoż wolę wczeżniej przymierzyc

oka021
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 317
    • Pasjonat

ja jeszcze niegdy nie kupowalam nic w necie, jakos nie moge sie przekonac

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

ciuchy kupuje zwykle w sieciowkach. zdarza mi sie kupowac buty w sklepach internetowych.

jesli zas chodzi o ten twoj sklepik z podpisu…za bardzo zalatuje zwyklym bazarem. ja sie tak po prostu nie ubieram.

Niebo86
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 589
    • Zasłużony

nie kupowałam..zdecydowanie wolę zakupy w realu, gdzie mogę przymierzyć ciuch,przekonać jak się w nim czuję…muszę mieć wszystko „zapięte” na ostatni guzik 8)

Madelaine5
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 40
    • Bywalec

Ja kupiłam kiedys bluzke na aukcji i niestety nie bylam zadowolona, jednak zupelnie inaczej wyglada to na fotce niz w rzeczywistosci. Wole pójsc do Factory, tam maja naprawde niskie ceny i moge obejrzec i dotknac towaru

Jovita
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 316
    • Pasjonat

ja rzadko kupiuje w inetrnecie ale ciuszki mpozna swietne znalezc podoba mi sie sporo fajnych fatalaszkow , ale chyba najbardziej goruje allegro 8)

magdulka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 138
    • Zapaleniec

kupuję często najczężciej to co nie dostępne w naszych sklepach i najczężciej rzeczy i ciuchy sportowe.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " taki mały sondaz na temat zakupów w internecie …"

Przewiń na górę