- AutorOdp.
- 11 lutego 2007 at 14:46
czy uczeszczacie na jakies zajecia taneczne?? jesli tak to na jakie?? ja chodze na break dance i hip-hop i powiem wam ze to mi super poprawia humor a do tego dobrze rzezbi figure. moja kolerzanka byla troche otyla i miala troszke grubiutki brzuszek ale juz po 2 miesiacach ma super figure az pozazdroscic mozna. naprawde polecam 馃槇
14 lutego 2007 at 11:15Ja jak na razie nie ucz臋szczam na 偶adne zaj臋cia taneczne,aczkolwiek chcia艂a bym zapisa膰 si臋 na break dance lub hip-hop :),ale niestety w moim mie偶cie nie ma takich kurs贸w 馃槬 Bardzo Ci zazdroszcz臋 tego…A w艂a偶nie w jakim mie偶cie mieszkasz?? 馃榾
14 lutego 2007 at 11:43ja mieszkam pod wroclawie i na zajecia tez musze dojezdzac ale oplaca sie. w wroclawiu jest dozo takich klubow
14 lutego 2007 at 13:52No ja mieszkam na takim zadupiu 偶e u nas to zupe艂nie nie ma 偶adnych zaj臋膰 dla dziewczyn opr贸cz ta艅ca towarzyskiego 馃槬 a mia艂a bym ma艂y problem z dojazdami do innego miasta
14 lutego 2007 at 13:59na moim zadupiu tez niby nic niema ale sa zajecia w swietlicy. wydaje mi sie ze w wiekszosci nawet wsi jest jakas swietlica lub takie miejsce a tam mozliwe ze odbywaja sie takie zajecia.
14 lutego 2007 at 20:16Ale nie u nas….u nas nie ma nawet 偶wietlicy 馃檪 艁owicz to jest zadupie i to straszne…haha 馃榾
16 lutego 2007 at 21:27nooo taniec jest 偶wietny na figur臋
ja osobi偶cie ta艅cze taniec brzucha i wszystko co pozwala si臋 wygina膰
a oprcz tego bardzo sobie chwal臋 aerobiki z elementami ta艅capozdrawiam, Dominika
17 lutego 2007 at 10:29ja ucz臋szczam na takie zaj臋cia 馃榾 Co pi膮tek lub sobot臋 wiecz贸r 馃槅 馃榾 nie ma to jak si臋 wyskaka膰 wyta艅czy膰 i wybawi膰. Spalanie kalorii za darmo 馃槈
17 lutego 2007 at 10:48mi to bardzo poprafia humor. w dodatku to jest lepsze od jakis diet bo mozesz normalnie jesc ale uczeszcajac na zajecia i sylwetka jest ladnie wymodelowana
2 marca 2007 at 20:01Ja nie chodze na zadne kursy.. ale czesto za to bywam na dyskotekach i koncertach… mrau 馃榾 zawsze po takich imprezach jestem padni臋ta 馃槈
11 marca 2007 at 19:09moje mi艂e taniec to jeden z najbardziej mi艂ych a zarazem bardzo efektywnych 膰wicze艅.
j jestem cz臋sto na dyskotekach i to jest najlepszy spos贸b na aerobik. 馃榾12 marca 2007 at 09:56ja tak sie otanczylam w sobote ze teraz mam zakwasy na nogach 馃槙 i ciezko mi chodzic 馃槅
12 marca 2007 at 22:24Uwielbiam tanczyc! Jednak nie chodze na 偶adne kursy.Na imprezach zwykle razem ze znajomymi wykazujemy w艂asn膮 inwencj臋 tw贸rcz膮 i tak w艂asnie powstaja nasze uk艂adziki taneczne 馃槅 Potrafi臋 ta艅czyc ca艂a noc(w szpilkach na dodatek),bo nie ma takiej si艂y(opr贸cz szybkiego drinka lub „banieczki”),kt贸ra mog艂aby mnie sci膮gn膮c z parkietu 馃榾 A jaki to ma wp艂yw na moj膮 figur臋?C贸z…poza zakwasami i obola艂bymi nogami po takiej szalonej imprezie,nie zauwa偶am 偶adnych innych zmian… 馃槈
13 marca 2007 at 07:29Moze jak bym tanczyla co 2, 3 dni byla by roznica troche kilogramow napewno by sie zbilo 馃檪
21 stycznia 2008 at 14:26Taniec to swietny sposob na zrzucenie zbednych kalorii, wiem z wlasnego doswiadczenia.
Tancze juz o 8 lat i jem wszystko jak leci, a caly czas mma ladny brzuch =)
Jesli bedziecie szukac szkoly tanca polecam strone:
[usuni臋to_link]
- AutorOdp.