- AutorOdp.
- 10 lutego 2007 at 22:05
Drogie Panie, mam pytanko do Was…
Co byżcie zrobiły gdyby Wasz partner chciałby wytatuować sobie Wasze imię albo inicjały…?
Co Wy na to…11 lutego 2007 at 09:28Starałabym się mu to wybić z głowy. Faceci z tatuażami wogóle mi się nie podobają, i źle mi się kojażą. Po drugie jeżli się z Tobą kiedyż rozstanie to co zrobi z tatuażem? :P:P:P:P:P
11 lutego 2007 at 11:38Tatuaż można usunąć, ja nie mówię o czymż wielkim ale małe literki 😉
Dlaczego nie lubisz facetów z tatuażem , więc mnie tez nie lubisz bo ja mam tatuaż 😥11 lutego 2007 at 11:40@Perła wrote:
Tatuaż można usunąć, ja nie mówię o czymż wielkim ale małe literki 😉
Dlaczego nie lubisz facetów z tatuażem , więc mnie tez nie lubisz bo ja mam tatuaż 😥Moze zle sie wyrazilam, nie to ze nie lubie tylko ze mi sie nie podobaja, ale kazdy moze miec wlasne zdanie. Tak samo jak nie podoba mi sie jak facet nosi kolczyki w uchu. Pozdrawiam
11 lutego 2007 at 12:06Kolczyki to się zgadzam 😡
Wygląda to okropnie, ja mam malutki tatuaż 😉11 lutego 2007 at 22:33ja byłabym zachwycona…tatuaze kreca mnie niesamowicie ale nie takie na cale plecy tylko malutkie, gdzies schowane a gdyby to byly moje inicjaly a najlepiej moje imie wypisane chinskimi literami to juz w ogole bomba na maxa!!! Własnie niedlugo bede robic sobie tatuaz w wymarzonym miejscu – na miednicy ale nie bedzie to imie mojej miłosci…
11 lutego 2007 at 22:53Dokładnie, co za dużo to nie zdrowo, mały ładny może być 😛
12 lutego 2007 at 10:26co do inicjałów dziewczyny – totalnie odpada i jest nieco szczeniackie
ale jakis na bicepsie[taki niezaduzy] to hmmm bardzo mnie pciaga taki widok jest sexi12 lutego 2007 at 11:10a jak jest mały tatuaz na lewej piersi 😀
Podoba Ci się ?12 lutego 2007 at 11:28@Perła wrote:
a jak jest mały tatuaz na lewej piersi 😀
Podoba Ci się ?to zalezy jaka pierż i jaki tatuaż 😉
12 lutego 2007 at 11:32Chodzi Ci o budowę ?
12 lutego 2007 at 11:36dokładnie o budowę bo jeżli jakaż lekko przypakowana to ok ale jesli jakiż tłusty cycek to już błe no i dobrze jesli by była ciemniejsza karnacja
12 lutego 2007 at 11:44no wiadomo 😉
chyba spełniam wszystkie te kryteria 😀12 lutego 2007 at 12:12moj byly chpakak mial taki sredniej wielkosci tatuaz na rece. efekt byl nieco dziwny poniewaz byl on ciemnoskorym mezczyzna. ale po jakim czasie dostrzeglam ze u niego to fajniusio wyglada bo byl niezle zbudowany 😈
12 lutego 2007 at 12:16Ale dlaczego dopiero po jakimż czasie, przecież chyba był tak samo zbudowany cały czas?
- AutorOdp.