- AutorOdp.
- 6 września 2011 at 10:27
Lubię teatr, ale ostatnio nie miałam okazji się tam wybrać. Planuję wypad z moją przyjaciółką.
Może jest coż co widziałyżcie i chciałybyżcie polecić?8 września 2011 at 21:58@czerwone.szpilki wrote:
Lubię teatr, ale ostatnio nie miałam okazji się tam wybrać. Planuję wypad z moją przyjaciółką.
Może jest coż co widziałyżcie i chciałybyżcie polecić?wiesz, kiedyż też lubiłem teatr, ostatnio jakoż mi wypadł z obiegu… a co masz na myżli?
czerwone.szpilki? wyobrażam sobie, że coż zajebistego 😉 zaprosisz mnie? :-mam nadzieję, że Twoja Przyjacióła nie jest sekutnicą 😛
po teatrze zapraszam Was na szampana 😀PS. oczywiżcie możemy podyskutować 😉
9 września 2011 at 20:57No pięknie! To ja się umawiam z psiapsiółą, żeby spędzić babski wieczór bez naszych facetów, żeby brać innego! Hahahahaha!
Nie, no męskim okiem to my chyba babskiego spektaklu nie znajdziemy.
Byłyżmy już raz w Teatrze Współczesnym na „Hiszpańskim Party”. Serdecznie polecam! Zwłaszcza babeczkom. Kupa żmiechu!
Wybrałybyżmy się jeszcze, a tu zero propozycji!
10 września 2011 at 02:13@czerwone.szpilki wrote:
No pięknie! To ja się umawiam z psiapsiółą, żeby spędzić babski wieczór bez naszych facetów, żeby brać innego! Hahahahaha!
sorry 😉 tak se myżlę, że nie będziecie jednak znudzone 😀
opowiem sporo nienajgorszych dowcipów :-@czerwone.szpilki wrote:
Nie, no męskim okiem to my chyba babskiego spektaklu nie znajdziemy.
czemu męskim? 😯 myżlisz, żę nie jestem w stanie wbić się w żeńską źrenicę? 😆
@czerwone.szpilki wrote:
Byłyżmy już raz w Teatrze Współczesnym na „Hiszpańskim Party”. Serdecznie polecam! Zwłaszcza babeczkom. Kupa żmiechu!
wiesz, że ja też zdołam się pożmiać > prymitywny facio 👿
@czerwone.szpilki wrote:
Wybrałybyżmy się jeszcze, a tu zero propozycji!
no to tym bardziej chwytaj propozycję Harda 🙂 do Kraka mam wprawdzie nieco…
ale mam za rogiem Porsche albo wsiądę na Harleya jupi spoko Mała!16 września 2011 at 11:39Widziałam w repertuarze Teatru Nowego „Projekt: 3 siostry”.
Może ktoż z was był i napisze jakąż recenzję?27 września 2011 at 18:19Możesz iżć w ciemno do Starego. Na pewno obejrzysz coż dobrego.
29 września 2011 at 09:52Ja sie chcę wybrac na którys weekend do Krakowa. Teatr, byłby żwietnym uzupełnieniem – mozecie mi polecić jakąs konkretna sztukę na która warto iżć z ukochanym 🙂
16 października 2011 at 17:47Zawsze warto zajrzeć do Opery. W weekendy są piękne spektakle…
20 października 2011 at 02:05[usunięto_link] wrote:
Możesz iżć w ciemno do Starego.
pójdziesz ze mną? 😉 chata? 🙄
[usunięto_link] wrote:
Na pewno obejrzysz coż dobrego.
wcale nie wątpię… co do Kraka i… naszego… fejs tu fejs 😛
[usunięto_link] wrote:
Zawsze warto zajrzeć do Opery. W weekendy są piękne spektakle…
powaga? to czężciej zajadę do Kraka 😀 może masz chęć na jakież małe wieczorne winko?
plus nieco tańca z wesołą rozmówką? 8) hej! nie przejmuj się. oczywiżcie żartuję 😉 - AutorOdp.