• Autor
    Odp.
  • zimna_panna
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Hejka! Ostatnio widziałam zapowiedź programu Teen Mom i to skłoniło mnie do refleksji na temat baaardzo młodych mam. Jaki jest Wasz stosunek do nich “ podziwiacie czy potępiacie? Ciekawe co powiedzą bohaterki programu na ten temat 😉

jolaniebieska
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Cóż, co tu podziwiać, chyba tylko to, że dają sobie radę z sytuacją, w jaką się wpakowały.
    Niestety kiedy dziecko jest mamą, bardzo często to dramatyczna sytuacja.

asteroida
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Oglądałam pierwsze odcinki i jestem pozytywnie zaskoczona, przyznam, że spojrzałam całkiem od niechcenia a już trochę się wkręciłam 😉 Według mnie fajnie, że pokazali rzeczywistożć czyli, że życie młodej matki nie jest usłane różami. Do mnie to przemawia i myżlę, że do wielu młodych ludzi przemówi.

hanna_f
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 48
    • Stały bywalec

Spoko jest ten program 🙂 Inny, niż się spodziewałam. Mniej w formie reality show, bardziej w formie dokumentu. Sytuacja tych dziewczyn jest nie do pozazdroszczenia, ale trzymam kciuki by sobie poradziły, bo wyglądają na troskliwe matki (przynajmniej 3 z nich).

MissBella
    Member
    • Odp.: 34
    • Bywalec

Różnie to bywa z młodymi mamami, te które zostały nimi z własnej głupoty raczej mają u mnie niską ocenę. Jednak jeżli dziewczyna z głową na karku miała taką wpadkę ale daje sobie jakoż radę, dba o dziecko itd. to ma u mnie pełen szacunek. Co do samego programu to uważam, że jest to jedno wielkie gucio nie warte oglądania.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Teen Mom"

Przewiń na górę