- AutorOdp.
- 5 października 2010 at 11:39
Jestem radiesteta. Juz kilkakrotnie zwracali sie do mnie pary i ludzie z fotografia partnera(ki) aby sprawdzic czy nadaja sie do siebie. Test
wyglada nastepujaco: Oboje klada lewa reke na stol w odleglosci 2-5 cm od siebie. Nad ta przestrzenia trzymam wahadelko. Jezeli jest ruch wahadla w lewo albo tam i z powrotem, to nie nadaja sie do siebie. Jezeli bedzie ruch w prawo to pasuja do siebie. Duza role odgrywa wielkosc kola ktore robi wahadlo, im wieksze tym bardziej do siebie pasuja. Mozna tez robic test z 2 fotografii. Jedna para zignorowala moje ostrzezenie ze sie nie nadaja do siebie. po kilku miesiacacg rozesli sie. Nie robie testow obcym. Poszukajcie sobie radiostete w poblizy, albo sami kupcie wahadlo.5 października 2010 at 12:27Korci mnie, żeby napisać tu coż złożliwego 😆
5 października 2010 at 12:38Zanim napiszesz cos zlosliwego, wejdz najpierw na ezoforum.pl
lub esoterikforum.at i przeczytaj o wahadle!5 października 2010 at 15:392 lata temu odbieralem okulary u optyka. Wyjalem wiec wahadlo by sprawdzic czy dobrze zrobione, byly dobre. Optyk sie pyta co pan tam robi? Sprawdzam czy zrobil pan dobre okulara. Potem pyta sie co jeszcze mozna sprawdzic? Ja mowie ze mozna sprawdzic zywnosc, lekarstwa, negatywne lub pozytywne promieniowanie i rowniez czy para do siebie pasuje. Moze pan co zrobic, co potrzeba? Ja mowie ze 2 lewe rece, 1 lewa reka albo zdjecie, albo 2 zdjecia. On dodszedl da swoje kurtki wyjal zdjecie swojej ukochanej i polozyl obok reke na stole. Wahadlo bardzo mocno zaczelo krecic sie w lewo. Azeby go nie zrazic mowie, ze partnerstwo nie jest dobre, trzeba duzo nad nim popracowac. On mowi ze jest zle. Ja odpowiedzialem. ze doszedlem do tego samego wniosku, tylko odpowiedzialem troche dyplomatyczniej.
5 października 2010 at 20:46Hamster, może pójdziesz ze mną na wódę? 🙄
co wolisz whisky czy żubra :}} ?
5 października 2010 at 20:55Ja wódki nie piję tylko COGNAC z wodą mineralną.
5 października 2010 at 21:07[usunięto_link] wrote:
Ja wódki nie piję tylko COGNAC z wodą mineralną.
to barbarzyństwo, Stary! 😯 whisky rozcieńczonąąą 😈 ? czy tam COGNAC 😆
no ale jak tam chcesz 😉 jak już nie możesz, to Ci poleję samej mineralki 😀
a ci do tematu, to fajnie jeżli się parka rozumie ile, co i do kiedy…
ma napić… powroty do domu są wtedy błogieee… a nawet boskieee :}}5 października 2010 at 21:19whiskey sie powinno pic tylko rozcienczona, jesli juz mowimy o kulturze picia
5 października 2010 at 21:32[usunięto_link] wrote:
whiskey sie powinno pic tylko rozcienczona, jesli juz mowimy o kulturze picia
Miszczu Drogi, ja jak już to tylko… z lodem 😆
5 października 2010 at 22:46Zalecam każdemu. kupić sobie wahadło w sklepie ezoterycznym i jednoczeżnie diagramy: „Swiat wahadełek” autor: Markus Schirner. zaraz przy pierwszej randce zrobić test, bo szkoda czasu się umawiać z kims który się nie nadaje. To bardzo sprawdzone dożwiadczenie.
5 października 2010 at 22:47Ja zaraz w dniu zapoznania zrobiłem test i jesteżmy już 16 lat razem!
6 października 2010 at 00:20[usunięto_link] wrote:
Zalecam każdemu. kupić sobie wahadło w sklepie ezoterycznym i jednoczeżnie diagramy: „Swiat wahadełek” autor: Markus Schirner. zaraz przy pierwszej randce zrobić test, bo szkoda czasu się umawiać z kims który się nie nadaje. To bardzo sprawdzone dożwiadczenie.
No jasne i ktoż przez to może zaprzepażcić wspaniały związek ,bo test wyjdzie nie pomyżlnie. Dorożnij.
6 października 2010 at 13:24Wahadlo jest nieomylne. Kazdy czlowiek ma aure, ktora 99% nie widzi. Wadadlo rozpoznaje harmonie czy dysharmonie obu osob. Gdy robilem kurs REIKI mielismy czwiczenie, aby widziec aure u innych, ale u mnie nie wypalilo.
6 października 2010 at 14:33Ale chyba to troszeczkę nudne wiedzieć;)ciekawsze jest nie wiedzieć:)ale gratulacje 16 lat!niedługo srebrne gody:)
6 października 2010 at 16:09Dokładnie ,głupoty i wciskanie kitu.
- AutorOdp.