- AutorOdp.
- 7 października 2010 at 07:00
Sa osoby ktore do siebie nie pasuja, ale pasuja do innych. Aby nie tracic czasu na dlugie randki, mozna juz w pirwszym dniu przy zapoznaniu ustalic czy cos z tego bedzie.
7 października 2010 at 08:58Jasne tylko ,że to półprawdy. Prawdą jest ,że są takie co do siebie nie pasują,ale prawdą jest też,że wahadło Ci tego nie powie 😆
7 października 2010 at 11:34Wahadlo jest nieomylne. Zalecam wejsc na ezoforum.pl i zapoznac sie jak funkcjonuje wahadlo. Bo niektorzy tu dyskutuja tak jak niemowlaki o teorii wzglednosci.
7 października 2010 at 11:35Wazne jest to aby juz na poczatku wykluczyc zwiazek ktory jest skazany na niepowodzenie!
7 października 2010 at 16:07[usunięto_link] wrote:
Wahadlo jest nieomylne. Zalecam wejsc na ezoforum.pl i zapoznac sie jak funkcjonuje wahadlo. Bo niektorzy tu dyskutuja tak jak niemowlaki o teorii wzglednosci.
Jasne moje wahadło mówi ,że jestem za stary by wierzyć we wróżki,czary i przepowiednie 😉
7 października 2010 at 16:30Jest takie zjawisko, którego nazwy teraz nie pamiętam i znaleźć nie mogę. Polega na wykonywaniu minimalnych ruchów prawie bez udziału woli. Polecam wszystkim mały eksperyment. Powieżcie na sznurku mały ciężarek – zróbcie sobie takie wahadełko. Złapcie je pomiędzy kciuk i palec wskazujący – włażnie tak, jak robią to Ci wszyscy wróżbici. Skupcie się mocno i zacznijcie myżleć o tym, żeby wahadełko poruszało się np. na boki. Wyobraźcie sobie, że włażnie tak się porusza. I zacznie to robić, słowo. Przy odrobinie wprawy będziecie „poruszać nim myżlami” dokładnie tak jak chcecie: kręcić kółeczka w każdą stronę 😉 Teoretycznie nie poruszając palcami… Po prostu pod wpływem skupienia i woli zaczynają wykonywać minimalne ruchy nasze miężnie, tak minimalne, że nawet wykonujący je ich nie zauważa… Proszę bardzo! Każdy sobie może „powróżyć” za pomocą wahadełka. A nawet „wywróżyć” dokładnie to co chce. Jednym słowem BZDURA.
7 października 2010 at 18:28Izaczek dobre;)
Jak wszystko można sprawdzić to trzeba sprawdzać i „detale”:)7 października 2010 at 19:11Kowal, Ty chyba jesteż bezrobotny i siedzisz całymi dniami na tym forum. Zeby to było jeszcze cóż mądrego. Ale po twoich wypowiedziach stwierdzam że duchowo znajdujesz się jeszcze na poziomie człowieka z epoki kamiennej. Oni też nie wiezyli w samoloty, komórki, komputery itp. Skoro nie masz żadne wiedzy radiestezyjnej, to nie zabieraj głosu, bo się osmieszasz i wyprowadzasz ludzi na manowce, którzy by chcieli tą metodę wypróbować. Przy następnej głupiej wypowiedzi dam Ci tak do wiwatu, że będziesz żałował!
7 października 2010 at 19:16Grozisz mi? 😆
7 października 2010 at 19:19[usunięto_link] wrote:
dam Ci tak do wiwatu
He he..To są dopiero wykopaliska 😆 Pewnie kolegom z pracy mówisz co ranek :Serwus chłopaki 😆
7 października 2010 at 19:30[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
dam Ci tak do wiwatu
He he..To są dopiero wykopaliska 😆 Pewnie kolegom z pracy mówisz co ranek :Serwus chłopaki 😆
😆 😆
7 października 2010 at 21:40Nawet gdyby przeczkolaki Twoje wypowiedzi czytali, dożliby do wniosku że jesteż stuknięty!
7 października 2010 at 21:42Przez twoje wypowiedzi zdegradowałeż się do błazna!!!!!!!!!!!!!!!
7 października 2010 at 21:43zalecam stronę „SCHYZOFRENIA”
7 października 2010 at 21:50Wniosłem do redakcji wniosek o usunięcie Kowala z tego forum z podejrzeniem o chorobą psychicznę!!!!
- AutorOdp.