• Autor
    Odp.
  • obcas
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 5
    • Pocz膮tkuj膮cy

Witam 馃檪
    Ca艂kiem niedawno zrobi艂am sobie tipsy i mam kilka pyta艅. Bylabym bardzo wdzi臋czna je偶li znalaz艂a by si臋 osoba kt贸ra zechcialaby odpowiedzie膰 na nie. 馃檪 a wi臋c: co si臋 stanie jesli nie bede odnawia膰 sobie tips贸w dajmy na to co 2 tygodnie, a bede malowa膰 je tylko i wy艂膮cznie bezbarwnym lakierem? czy b臋dzie wida膰 r贸偶nice mi臋dzy tipsem a paznokciem bez odnawiania (tzn maluj膮c bezbarwym lakierem)? Poza tym kolejne pytanie kt贸re mnie nurtuje zauwa偶y艂am 偶e zrobi艂a mi si臋 – chyba pod tipsem (nie jestem pewna) – bia艂a plamka co to mo偶e oznacza膰? Czy dosta艂o si臋 tam powietrze? Lub mo偶e jakie偶 bakterie?
    Z g贸ry bardzo dzi臋kuje za odpowiedzi i gor膮co pozdrawiam 馃榾

myself
    Member
    • Temat贸w: 17
    • Odp.: 101
    • Zapaleniec

Nie wiem jakie masz czy akryle czy 偶ele, ale tak czy siak jak nie pojdziesz do kosmetyczki powiedzmy raz na tydzien czy dwa to bedzie widac ze odrastaja paznokcie… Tu gdzie jest tips bedzie bardziej wypukle. I moim zdaniem to widac. Moja rada jest taka, niekoniecznie trzeba chodzic do kosmetyczki na uzupelnienie od razu wystarczy raz na tydzien lub troszke dluzej isc zeby wypilowala i pomalowala paznokcie. Wtedy dluzej wygladaja ladnie i oszczedzasz kase bo uzupelnisz co okolo miesiac. Biala plamka to chyba powietrze, ale nie jest to takie grozne. A masz French’a?? pozdrawiam

obcas
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 5
    • Pocz膮tkuj膮cy

Hey 馃榾 przepraszam 偶e odpisuje tak pozno ale mialam problemy z netem 馃檪 tak mam French’a by艂am ju偶 te偶 uzupe艂nia膰 moje pazurki i wygladaj膮 naprawde 艂adnie 馃榾 jestem z nich zadowolona 馃榾 Masz racje ta bia艂a plamka to by艂o powietrze ale ju偶 si臋 go pozby艂am 馃榾
    S艂ysza艂am 偶e zasuszone kwiatki kt贸re mozna kupic w drogeriach bardzo 艂adnie wygladaj膮 na paznkociach i chyba te偶 sobie takie sprawie 馃檪

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Tipsy"

Przewi艅 na g贸r臋