TK MAXX w Blue City!

• Autor
    Odp.
  • yellow_submarine
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Byłam w Tk Maxx w Blue City w Warszawie. Jest całkiem fajnie tylko trzeba pożwięcić trochę czasu żeby przegrzebać wszystkie wystawy. Ogólnie nie zauważyłam większej różnicy między tym sklepem a sklepami w Anglii co mnie bardzo cieszy.

kozanka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 10
    • Bywalec

rewelacyjny sklep, byłam pierwszy raz w ten weekend, mają żwietne rzeczy dekoracyjne do domu, kupiłam 3 przecenione wazoniki, poduszki, co do ciuchów to trzeba mieć trochę więcej czasu, żeby na spokojnie sobie poszperać, ale warto, bo można znaleźć niezłą perełkę;)

majkawazka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 39
    • Bywalec

Również polecam ten sklep. Aczkolwiek lepiej z rana kiedy jeszcze wszystko jest poukładane im później tym większy bałagan- sprzedawcy nie nadążają, to logiczne. Duże obniżki cen- dlatego warto zajrzeć.

dziewucha
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 181
    • Zapaleniec

ja chodzę do TK Maxx w blue city i jak już tam wejdę to zawsze wsiąkam na godzinę 😀 nie tylko mają fajne ciuchy ale też buty, torebki i bieliznę, poza tym ceny są bardzo atrakcyjne, więc zawsze kupię kilka rzeczy u nich 😀

Zuzanna25
    Member
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Ostatnio w Krakowie otworzyli TK Maxxa, ale jeszcze nie byłam…

lasiczka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

calkiem niezly sklep. nawet ostatnio kupilam okulary przeciwsloneczne tam. znajoma z policelanej AP zakupila natomiast letnia sukienke i klapeczki.

1kropelka
    Participant
    • Tematów: 5
    • Odp.: 192
    • Zapaleniec

O dawno nie byłam w TkMaxx, muszę się wybrać i rozejrzeć za kostiumem plażowym, jakąż torbą. Może w piątek pojadę bo w niedzielę Blue city będzie nieczynne. A podobno w Marks&Spencer jest promocja na lniane ubrania^^ tez zajrzę przy okazji:)

Kalia88
    Member
    • Odp.: 65
    • Stały bywalec

TK Maxx w Renomie we Wrocławiu tez niczego sobie;) duży wybór rzeczy;) a najlepsze jest to ze wszystkie np. sukienki są na wieszaku o danym rozmiarze, dzieki temu to przeglądanie jakoż szybciej idzie;)

djlevine
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 86
    • Stały bywalec

Tam jest strasznie drogo!

pampam
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 37
    • Bywalec

Też uważam, że jest tam drogo, szczegolnie za rzeczy, które nie są bardzo oryginalne.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " TK MAXX w Blue City!"

Przewiń na górę