- AutorOdp.
- 30 października 2010 at 20:43
Byłam w Tk Maxx w Blue City w Warszawie. Jest całkiem fajnie tylko trzeba pożwięcić trochę czasu żeby przegrzebać wszystkie wystawy. Ogólnie nie zauważyłam większej różnicy między tym sklepem a sklepami w Anglii co mnie bardzo cieszy.
20 stycznia 2011 at 11:41rewelacyjny sklep, byłam pierwszy raz w ten weekend, mają żwietne rzeczy dekoracyjne do domu, kupiłam 3 przecenione wazoniki, poduszki, co do ciuchów to trzeba mieć trochę więcej czasu, żeby na spokojnie sobie poszperać, ale warto, bo można znaleźć niezłą perełkę;)
4 marca 2011 at 08:55Również polecam ten sklep. Aczkolwiek lepiej z rana kiedy jeszcze wszystko jest poukładane im później tym większy bałagan- sprzedawcy nie nadążają, to logiczne. Duże obniżki cen- dlatego warto zajrzeć.
25 maja 2011 at 09:59ja chodzę do TK Maxx w blue city i jak już tam wejdę to zawsze wsiąkam na godzinę 😀 nie tylko mają fajne ciuchy ale też buty, torebki i bieliznę, poza tym ceny są bardzo atrakcyjne, więc zawsze kupię kilka rzeczy u nich 😀
25 maja 2011 at 20:43Ostatnio w Krakowie otworzyli TK Maxxa, ale jeszcze nie byłam…
30 maja 2011 at 09:30calkiem niezly sklep. nawet ostatnio kupilam okulary przeciwsloneczne tam. znajoma z policelanej AP zakupila natomiast letnia sukienke i klapeczki.
8 czerwca 2011 at 09:02O dawno nie byłam w TkMaxx, muszę się wybrać i rozejrzeć za kostiumem plażowym, jakąż torbą. Może w piątek pojadę bo w niedzielę Blue city będzie nieczynne. A podobno w Marks&Spencer jest promocja na lniane ubrania^^ tez zajrzę przy okazji:)
28 czerwca 2012 at 18:50TK Maxx w Renomie we Wrocławiu tez niczego sobie;) duży wybór rzeczy;) a najlepsze jest to ze wszystkie np. sukienki są na wieszaku o danym rozmiarze, dzieki temu to przeglądanie jakoż szybciej idzie;)
29 czerwca 2012 at 10:32Tam jest strasznie drogo!
13 września 2012 at 12:50Też uważam, że jest tam drogo, szczegolnie za rzeczy, które nie są bardzo oryginalne.
- AutorOdp.