- AutorOdp.
- 10 listopada 2010 at 18:23
Widziałam tą stronkę i musze powiedzieć, że z czystej ciekawożci zobacze co bedzie się działo.!! Koleż miał pomysł hehehe…. Zobaczymy czy będzie tak jak to planuje!! 3mam kciuki za szaleńca:))
14 listopada 2010 at 14:27Też chcę to zobaczyć. Koleż musi mieć nierówno pod sufitem. Daje muj jakież 5h. więcej nie wytrzyma.
15 listopada 2010 at 15:17Mogliby się studenci psychologii zajmować poważnymi problemami…:( Ale może powstanie z tych obserwacji jakaż praca, która odsłoni ciemne strony i zakamarki naszej psyche…Ale suma sumarum to może byc dobry film dokumentalny, a takie lubię…. 😉
15 listopada 2010 at 20:26Też takie lubię. 😉 Ciekawe co z tego wyjdzie. Mam nadzieję, że nie zamknie się w tej trumnie na darmo.
16 listopada 2010 at 20:03Może wytrzyma więcej niż 5 h no ale cienko to widze. Takich żwirów wżród nas jest sporo, no ale nie każdy od razu zamyka się w trumnie. Nie no musze to jutro zobaczyć. Może być ciekawie. 😀
16 listopada 2010 at 20:09Jestem ciekawa co zrobi jak mu się zechce siusiu :D. Może być zwała :lol:. Nie chciałabym być na jego miejscu 🙂
16 listopada 2010 at 20:14Nic ciekawego nie zobaczysz. Postanowił założyć pieluchę dla dorosłych. A mogło być tak ciekawie ha ha ha…
16 listopada 2010 at 22:32Ja tez się tym specjalnie nie podniecam, ale z ciekawożci zobaczę co będzie się działo 🙂 Zastanawia mnie jak sobie da radę z fizjologią :))) Pampersa założy? heh
17 listopada 2010 at 15:04No cóż, każdy stara się jakos zaistnieć w swiecie..
17 listopada 2010 at 17:14Póki co z tego co widzę to bawi się telefonem cały czas 🙂 Ja już bym dawno uderzyła w kimono 🙂 Myżlę, że spokojnie też bym wytrzymała w trumnie 24 h.
17 listopada 2010 at 18:00Trochę mnie przynudza tym gadaniem swoim, co zrobi jak wyjdzie z trumny… :/ hmmm tak wogóle to ma tam za dużo miejsca i wody też nie powinien mieć…
17 listopada 2010 at 20:26Jak tak poczytałam co tam ludzie za głupie pytania zadają to aż mi niedobrze się zrobiło. No ale cóż poradzić. Od razu widać, że polacy. Chamstwem na kilometr wali!! Ja tam mam nadzieje, ze mu się eksperyment uda. I tyle!
17 listopada 2010 at 21:03Ja też liczę na to że się uda 🙂 Z drugiej strony to o czym ma gadać? 🙂 Wiersze recytować ? :))) Ja tez po 10 h bym gadała tylko o tym co zrobię jak już stąd wyjdę 🙂 Trzymam kciuki za niego 🙂
17 listopada 2010 at 21:34Ale żciema z tym pampersem. Z drugiej strony jestem z niego dumna siedzi tam więcej niż przewidywałam (5h). Mam nadzieję, że da rade już tyle tam siedzi, chociaż mówił już coż o rezygnacji.
18 listopada 2010 at 11:54Już chyba wyszedł no nie?? Nie widziałam finału, ale ogólnie szacun dla niego!! Nie wierzyłam, że tyle tam wysiedzi no ale w zasadzie to miał tam całkiem dużo miejsca:)
- AutorOdp.