• Autor
    Odp.
  • jolka15
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 2
    • Pocz膮tkuj膮cy

Co s膮dzicie o opalaniu topless? Czy to jest topless czy raczej nie? 馃槼 [usuni臋to_link]

medoff
    Member
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 71
    • Sta艂y bywalec

Jak dla mnie to jest topless 馃榾

Lady_Kala
    Member
    • Temat贸w: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

W odpowiednio wyznaczonych miejscach ok-s膮 specjalne pla偶e gdzie jest to dozwolone ale na np miejskich basenach czy nad wod膮 gzdie takiego pozwolenia nie ma-zdecydowanie nie!!
    Nie kazdy 偶yczy sobie to ogl膮da膰,przychodz膮 ludzie z dzie膰mi i trudno narzucac komukolwiek takie widoki!

Ju偶 nie wspominaj膮c o tym jak bardzo niezdrwe jest opalanie piersi-sk贸ra tam jest cie艅sza ni偶 na ca艂ym ciele,szybciej traci j臋drno偶膰 i wiotczeje-s艂o艅cem tylko to przyspieszymy! A opalanie si臋 z odkrytymi sutkami mo偶e doprowadzi膰 do raka sutka nawet!

lasica
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 34
    • Bywalec

Genenarlnie, opalanie topless nie jest najlepszym rozwiazaniem, pomijam zakazay, nakazy i obyczaje, chodzi o wplyw slonca na skore. a druga sprawa, takie plastry zostawia nieopalone miejsca „na okolo”, wiec moze smiesznie wygladac 馃槈

PannaAnna
    Member
    • Temat贸w: 21
    • Odp.: 371
    • Pasjonat

ja bym mia艂a opory moralne do „ubrania” czego偶 takiego na pla偶臋 (nawet dla nudyst贸w)

NiEtYkAlNa
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 366
    • Pasjonat

nie mam nic przeciwko opalaniu topless, sama sie tak opalam z kolezankami jednak w zacisznych miesjscach.

shiva
    Member
    • Temat贸w: 7
    • Odp.: 112
    • Zapaleniec

CHyba nie chcia艂abym 偶eby moje intymne miejsca oglada艂 ktos poza moim facetem i ginekologiem:) Ale sa gusta i gu偶ciki

Lady__
    Member
    • Odp.: 4
    • Pocz膮tkuj膮cy

opala艂am si臋 kilka razy toples ale by艂am sama i to na takim odludziu by艂o 馃槢 toples przynajmniej mo偶na w miare r贸wno si臋 opali膰 8)

Demdi
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Ja zawsze wyjezdzam za granice na wakacje i zawsze topless 馃榾 Nie wiem ja w PL, na baltykiem bylam ze dwa razy jak bylam dzieckiem… Ale widze ze coraz mniej kobiet opala sie topless…
    Lubie to. Nie mam zadnych nieopalonych ramionczek i moge kazda bluzke czy sukienke wlozyc bez bialych sladow ;D

mrowka
    Member
    • Temat贸w: 49
    • Odp.: 736
    • Zas艂u偶ony

dla mnie to ob偶ydliwe opala膰 sie toples,dziwie sie ze kobiety takie sie staja ze lubia pokazywac swoje piersi wszytskim naoko艂o,

Ostatnio by艂am na s艂owacji tam t艂um przy termalnych wodach, i dwie panienki opala艂y sie toples, wygl膮da艂o to obrzydliwie, dobrze ze ich upomnia艂 ratownik. Widz膮 ze sa t艂umy i osoby starsze matki z dziecmi a one mysla tylko o sobie bo nie chca miec ramiaczek nieopalonych:/

mis11
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 61
    • Sta艂y bywalec

Jak zwa艂, tak zwa艂. Liczy si臋 opinia wi臋kszo偶ci, a ta zapewne potraktowa艂aby to jak toopless

werkaa
    Member
    • Temat贸w: 10
    • Odp.: 606
    • Zas艂u偶ony

[usuni臋to_link] wrote:

Genenarlnie, opalanie topless nie jest najlepszym rozwiazaniem, pomijam zakazay, nakazy i obyczaje, chodzi o wplyw slonca na skore.

no tez bym si臋 tym bardziej przejmowa艂a niz opini膮 innych;) Dla mnie takie plastry to jak topless, choc wiem, 偶e niekt贸re kobiety maj膮 bikini podobnych rozmiar贸w;p

majkawazka
    Member
    • Odp.: 39
    • Bywalec

Ba艂abym si臋 , 偶e mi si臋 piersi rozchoruj膮 od tego nas艂oneczniania. Ja rozumiem r贸wna opalenizna ale bez perwersji 馃槈

Hard
    Member
    • Temat贸w: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

[usuni臋to_link] wrote:

Ba艂abym si臋 , 偶e mi si臋 piersi rozchoruj膮 od tego nas艂oneczniania. Ja rozumiem r贸wna opalenizna ale bez perwersji 馃槈

te偶 si臋 strasznie boj臋 o moj膮 Male艅k膮 馃檨

wola艂bym, 偶eby mia艂a bielutkie piersikl 馃檮

justy
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 124
    • Zapaleniec

jasne ze topless, ale nie jestem pewna czy w polsce. Nie jest to przyjete w naszej kulturze. natomiast na plazy we francji na przyklad, wszystkie panie chodz膮 bez staniczkow.

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " topless??"

Przewi艅 na g贸r臋