- AutorOdp.
- 22 czerwca 2009 at 12:19
Zeby nie bylo ze temat zaraz zamkna, to szukalem, szukalem i nie znalazlem tego tematu na tym forum 馃檪
Drodzy koledzy tutejeszego forum, jak wiadomo istnieje wiele stereotypow o nas facetach, ktore niestety czesto slyszymy od naszych kolezanek, dziewczyn, narzeczonych, wspolmalzonek itd .
W tym temacie postanowilem abysmy polamali stereotypy
Zaczne Jako pierwszy:
- (+18 ) Facet zawsze musi byc gotowy do seksu – uwaga, nam tez sie czasami nie chce
- (+18 ) Facet tylko zajmuje sie kobieta a ona robi tzw „efekt klody” – najgorsze co moze spotkac faceta to oziemblosc w lozku od kobiety, nienawidzimy tego!!!
- Faceci nie placza – placza ale jak sa sami i musza miec konkretny powod
- Nie lubimy sie namietnie calowac tak,zeby pozniej nie doszlo do zblizenia – baaardzo lubimy tylko ze nas to tez strasznie podnieca i jestesmy po chwili juz gotowi
- Tylko seks nam w glowie – to prawda ze czesto myslimy o seksie, ale nie zawsze tylko o jednym!!
- Liczy sie dla nas tylko wyglad kobiety – bzdura, jakby sie liczyl tylko wyglad to nie byloby tak, ze nie zauwazamy,ze zmienilyscie kolor wlosow, albo,ze macie nowa sukienke, to kobiety miedzy soba maja „wyscig zbrojen”
- Nie przejmujemy sie czyims losem – to zalezy od czlowieka, od jego charakteru a nie od plci
- Jestesmy brutalni – jak powyzej
- (+18 ) Oceniami wasz wyglad w lozku – nie oceniami nigdy ale to przenigdy jak wygladacie podczas seksu, w naszych glowach jest zupelnie co innego, myslimy o waszych i o naszych przyjemnosciach
Narazie te przyszly mi do glowy, piszcie i lamcie stereotypy. Oczywiscie wszystko to dla naszych kochanych Pan 馃檪
22 czerwca 2009 at 15:22Mo偶e jestem dziwna,ale nigdy nie kierowa艂am si臋 takimi stereotypami.Facet tez cz艂owiek!! 馃槈
22 czerwca 2009 at 22:35ja bym takie stereotypy podal, oczywiscie nieprobuje ich zlamac bo w ten sposob bym zmienil swiat hehe.
facet le艅 – nazwa p艂ci ktora zbudowala i skonstruowa艂a wszystko co dokola widzimy i u偶ywamy.
facet mysli tylko o jednym – mezczyzna mysli przynajmniej o dw贸ch rzeczach, co by tu zje偶膰 jeszcze:) a tak naprawde mysli o setkach rzeczy, filozofuje i rozprawia nad 偶wiatem, bada pocz膮tki wszech偶wiata i my偶li o mi艂o偶ci, tej prawdziwej, do plci kobiecej a nie do pieniedzy i statusu:)
23 czerwca 2009 at 08:45[usuni臋to_link] wrote:
facet le艅 – nazwa p艂ci ktora zbudowala i skonstruowa艂a wszystko co dokola widzimy i u偶ywamy.
wszystko?
aha.. akurat!23 czerwca 2009 at 08:46a ja jestem baaardzo leniwy
przyznaje sie
haha23 czerwca 2009 at 10:22Oj ja tez jestem leniwa i co? wcale nikt nie twierdzi,偶e wszystkie kobiety sa leniwe 馃槈 偶miesz膮 mnie takie stereotypy-ka偶dy jest inny i nie nalezy uog贸lnia膰,偶e pewne cechy zale偶膮 wy艂膮cznie od p艂ci 馃檪
23 czerwca 2009 at 10:35ja to wiem ;p chcialem sie posprzecza膰 – popsu艂a偶 ;p
ja tam sie nie znam na innych facetach za bardzo ;p
23 czerwca 2009 at 11:18[usuni臋to_link] wrote:
No c贸偶, jedni buduj膮, inni faktycznie- siedz膮 na kanapie z pilotem i browarem i ogl膮daj膮 tv 馃槈 Jest r贸wnowaga w przyrodzie, wi臋c ani faceci nie s膮 leniwi, ani s膮, jako ca艂o偶膰: s膮 R脫呕NI. 馃槈
23 czerwca 2009 at 13:15[usuni臋to_link] wrote:
ja to wiem ;p chcialem sie posprzecza膰 – popsu艂a偶 ;p
ja tam sie nie znam na innych facetach za bardzo ;p
Ajjj,przepraszam!
馃榾 23 czerwca 2009 at 20:38Mnie strasznie denerwuje, jak facet (i to przepraszam- ka偶dy) jak widzi dwie dziewczyny z ktorych jedna wyglada jak barbie a druga ma kitka i dres, to zawsze sie gapi na t膮 pierwsz膮. A to ta druga jest warto偶ciowa! ;]
23 czerwca 2009 at 21:01Hmm dla mnie to normalne, bo zarowno facet jak i kobieta zwroca na „barbie” uwage. Wkoncu ” barbie” wygladaja wyzywajaco, co oznacza ze ich celem jest zwrocenie uwagi poprzez wyglad.
Z drugiej strony kobieta w dresie i warkoczu bedzie dla nas mezczyzn tajemnicza, moze nie zwrocimy na nia uwage od razu, ale z doswiadczenia wiem ze takie dziewczyny maja wieksze szanse na udany zwiazek 馃檪 .23 czerwca 2009 at 21:18zauwaz ze czesto facet zwroci uwage na barbi zeby sie z niej posmiac
ja lubie prowokowac sytuacje
np. idziemy z kumplami i jak to faceci, czasem ktos cos powie w stylu „zobacz jaka sztuka”
ja lubie czasem na caly glos krzyknac: „ty, badaj jaki plastik, ale paskudna”
;p23 czerwca 2009 at 21:27Fakt, zdarzaja sie takie sytuacje, ale to raczej w przypadku przesadzonego makijazu :), tak mi sie zdaje, choc nie jestem od tego specjalista :/
24 czerwca 2009 at 06:45ja jestem dziewczyn膮 a zawsze „obczajam” takie barbie 馃槢
24 czerwca 2009 at 07:23Mnie strasznie denerwuje, jak facet (i to przepraszam- ka偶dy) jak widzi dwie dziewczyny z ktorych jedna wyglada jak barbie a druga ma kitka i dres, to zawsze sie gapi na t膮 pierwsz膮. A to ta druga jest warto偶ciowa! ;]
a sama nie zwracasz uwagi na tego z dw贸ch facet贸w, ktory nie ma dresu tylko jakies lepsze ciuchy (nie mowie tu, ze barbie sa dobrze ubrane, ale na pewno we wlasnym mniemaniu tak, a to dodaje im pewnosci siebie i zwraca uwage)
- AutorOdp.