Ttutejsi faceci, 艂amiemy stereotypy o nas

• Autor
    Odp.
  • piwo
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Zeby nie bylo ze temat zaraz zamkna, to szukalem, szukalem i nie znalazlem tego tematu na tym forum 馃檪

Drodzy koledzy tutejeszego forum, jak wiadomo istnieje wiele stereotypow o nas facetach, ktore niestety czesto slyszymy od naszych kolezanek, dziewczyn, narzeczonych, wspolmalzonek itd .

W tym temacie postanowilem abysmy polamali stereotypy

Zaczne Jako pierwszy:

1. (+18 ) Facet zawsze musi byc gotowy do seksu – uwaga, nam tez sie czasami nie chce
    2. (+18 ) Facet tylko zajmuje sie kobieta a ona robi tzw „efekt klody” – najgorsze co moze spotkac faceta to oziemblosc w lozku od kobiety, nienawidzimy tego!!!
    3. Faceci nie placza – placza ale jak sa sami i musza miec konkretny powod
    4. Nie lubimy sie namietnie calowac tak,zeby pozniej nie doszlo do zblizenia – baaardzo lubimy tylko ze nas to tez strasznie podnieca i jestesmy po chwili juz gotowi
    5. Tylko seks nam w glowie – to prawda ze czesto myslimy o seksie, ale nie zawsze tylko o jednym!!
    6. Liczy sie dla nas tylko wyglad kobiety – bzdura, jakby sie liczyl tylko wyglad to nie byloby tak, ze nie zauwazamy,ze zmienilyscie kolor wlosow, albo,ze macie nowa sukienke, to kobiety miedzy soba maja „wyscig zbrojen”
    7. Nie przejmujemy sie czyims losem – to zalezy od czlowieka, od jego charakteru a nie od plci
    8. Jestesmy brutalni – jak powyzej
    9. (+18 ) Oceniami wasz wyglad w lozku – nie oceniami nigdy ale to przenigdy jak wygladacie podczas seksu, w naszych glowach jest zupelnie co innego, myslimy o waszych i o naszych przyjemnosciach

Narazie te przyszly mi do glowy, piszcie i lamcie stereotypy. Oczywiscie wszystko to dla naszych kochanych Pan 馃檪

WarnGirl
    Member
    • Temat贸w: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Mo偶e jestem dziwna,ale nigdy nie kierowa艂am si臋 takimi stereotypami.Facet tez cz艂owiek!! 馃槈

samk
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 103
    • Zapaleniec

ja bym takie stereotypy podal, oczywiscie nieprobuje ich zlamac bo w ten sposob bym zmienil swiat hehe.

facet le艅 – nazwa p艂ci ktora zbudowala i skonstruowa艂a wszystko co dokola widzimy i u偶ywamy.

facet mysli tylko o jednym – mezczyzna mysli przynajmniej o dw贸ch rzeczach, co by tu zje偶膰 jeszcze:) a tak naprawde mysli o setkach rzeczy, filozofuje i rozprawia nad 偶wiatem, bada pocz膮tki wszech偶wiata i my偶li o mi艂o偶ci, tej prawdziwej, do plci kobiecej a nie do pieniedzy i statusu:)

iga
    Member
    • Temat贸w: 19
    • Odp.: 835
    • Zas艂u偶ony

[usuni臋to_link] wrote:

facet le艅 – nazwa p艂ci ktora zbudowala i skonstruowa艂a wszystko co dokola widzimy i u偶ywamy.

wszystko?
    aha.. akurat!

miszczu
    Member
    • Temat贸w: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

a ja jestem baaardzo leniwy
    przyznaje sie
    haha

WarnGirl
    Member
    • Guru

Oj ja tez jestem leniwa i co? wcale nikt nie twierdzi,偶e wszystkie kobiety sa leniwe 馃槈 偶miesz膮 mnie takie stereotypy-ka偶dy jest inny i nie nalezy uog贸lnia膰,偶e pewne cechy zale偶膮 wy艂膮cznie od p艂ci 馃檪

miszczu
    Member
    • Maniak

ja to wiem ;p chcialem sie posprzecza膰 – popsu艂a偶 ;p

ja tam sie nie znam na innych facetach za bardzo ;p

Olgus
    Member
    • Temat贸w: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

[usuni臋to_link] wrote:

No c贸偶, jedni buduj膮, inni faktycznie- siedz膮 na kanapie z pilotem i browarem i ogl膮daj膮 tv 馃槈 Jest r贸wnowaga w przyrodzie, wi臋c ani faceci nie s膮 leniwi, ani s膮, jako ca艂o偶膰: s膮 R脫呕NI. 馃槈

WarnGirl
    Member
    • Guru

[usuni臋to_link] wrote:

ja to wiem ;p chcialem sie posprzecza膰 – popsu艂a偶 ;p

ja tam sie nie znam na innych facetach za bardzo ;p

Ajjj,przepraszam! 馃榾

grancanaria
    Member
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Mnie strasznie denerwuje, jak facet (i to przepraszam- ka偶dy) jak widzi dwie dziewczyny z ktorych jedna wyglada jak barbie a druga ma kitka i dres, to zawsze sie gapi na t膮 pierwsz膮. A to ta druga jest warto偶ciowa! ;]

piwo
    Member
    • Bywalec

Hmm dla mnie to normalne, bo zarowno facet jak i kobieta zwroca na „barbie” uwage. Wkoncu ” barbie” wygladaja wyzywajaco, co oznacza ze ich celem jest zwrocenie uwagi poprzez wyglad.
    Z drugiej strony kobieta w dresie i warkoczu bedzie dla nas mezczyzn tajemnicza, moze nie zwrocimy na nia uwage od razu, ale z doswiadczenia wiem ze takie dziewczyny maja wieksze szanse na udany zwiazek 馃檪 .

miszczu
    Member
    • Maniak

zauwaz ze czesto facet zwroci uwage na barbi zeby sie z niej posmiac
    ja lubie prowokowac sytuacje
    np. idziemy z kumplami i jak to faceci, czasem ktos cos powie w stylu „zobacz jaka sztuka”
    ja lubie czasem na caly glos krzyknac: „ty, badaj jaki plastik, ale paskudna”
    ;p

piwo
    Member
    • Bywalec

Fakt, zdarzaja sie takie sytuacje, ale to raczej w przypadku przesadzonego makijazu :), tak mi sie zdaje, choc nie jestem od tego specjalista :/

Cleo
    Member
    • Temat贸w: 29
    • Odp.: 857
    • Zas艂u偶ony

ja jestem dziewczyn膮 a zawsze „obczajam” takie barbie 馃槢

Emilia Flores
    Member
    • Temat贸w: 11
    • Odp.: 212
    • Zapaleniec

Mnie strasznie denerwuje, jak facet (i to przepraszam- ka偶dy) jak widzi dwie dziewczyny z ktorych jedna wyglada jak barbie a druga ma kitka i dres, to zawsze sie gapi na t膮 pierwsz膮. A to ta druga jest warto偶ciowa! ;]

a sama nie zwracasz uwagi na tego z dw贸ch facet贸w, ktory nie ma dresu tylko jakies lepsze ciuchy (nie mowie tu, ze barbie sa dobrze ubrane, ale na pewno we wlasnym mniemaniu tak, a to dodaje im pewnosci siebie i zwraca uwage)

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Ttutejsi faceci, 艂amiemy stereotypy o nas"

Przewi艅 na g贸r臋