Ten temat ma 2 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 18 lat, 9 miesięcy temu przez kiziaa.Wyświetlanie 3 wpisów - od 1 do 3 (z 3 w sumie)AutorWpisy 9 lipca 2007 o 16:56 #1625 CalorcaCzłonekTematów: 3Odp.: 175ZapaleniecJestem wielką fanką seriali, a że nie widziałam jeszcze tu takiego tematu to postanowiłam go założyć 🙂Ja osobiżcie uwielniam: – Seks w wielkim mieżcie – Kochane kłopoty – Przyjaciół – Gotowe na wszystko – ChirurgówTo są seriale, do których bardzo często powracam, ale jest też sporo takich, które żledzę na bieżąco!!!A co Wy dziewczyny jak i chłopacy oglądacie!? 9 lipca 2007 o 18:28 #69521 kajdaaaCzłonekTematów: 17Odp.: 1620Maniakja nie oglądam żadnych seriali bo nie mam takiej mozliwożci ale moze już niedługo… 24 sierpnia 2007 o 15:18 #69522 kiziaaCzłonekTematów: 5Odp.: 259Zapaleniecakurat nie ogladam zadnego z seriali wymienionych przez Ciebie 😀Moje ulubione to:Pierwsza miłożc (polsat) M jak miłożc (TVP2) Prawo pożądania (tvn) Gorzka zemsta (tvn7) Magda M (tvn)hm. więcej nie pamiętam ale jest ich sporo (: naprawde polecam powyzsze, są żwietne !AutorWpisyWyświetlanie 3 wpisów - od 1 do 3 (z 3 w sumie)Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie. Nazwa użytkownika lub Email Hasło Remember Me