- AutorOdp.
- 18 lutego 2011 at 11:02
Oj to juz jest bezwzgledne.Taki wybór bedzie jednak dla nas na kilkanascie ładnych lat jesli decydujemy sie np.na polise na zycie.
20 lutego 2011 at 15:14No własnie,takie skakanie nic tutaj nei da,bo tak naprawde liczy sie i tak w takim długim oszczedzaniu to zeby byc jak najdłuzej z jednym towarzystwem.
20 lutego 2011 at 17:40Wykupienie NNW przez kierowcę to też pewien rodzaj ubezpieczenie siebie.
21 lutego 2011 at 19:46[usunięto_link] wrote:
Oj to juz jest bezwzgledne.Taki wybór bedzie jednak dla nas na kilkanascie ładnych lat jesli decydujemy sie np.na polise na zycie.
Fakt, jeżli to będzie plan na życie to 15:)
22 lutego 2011 at 10:20Czyli spokojnie majac te 30 lat mozna zaczac myslec o takim oszczedzaniu,bo to nam sie tak naparwde tylko opłaca.
22 lutego 2011 at 21:44No z tego co wiem to jest opcja taka ze odkładamy przez kilka lat później zwiększa nam się oprocentowanie czy jakoż tak, w każdym razie fajna sprawa że można na tym zarobić jakiż taki zadatek na własne mieszkanie.
26 maja 2011 at 10:21Czas sie własnie zastanawić nad takim rozwiazaniem,bo kurcze jednak jakoż pomyslec o przyszłosci trzeba nawet majac te 20 kilka lat.
31 maja 2011 at 14:37Decyzje podejmowane teraz będą miały znaczący wpływ na naszą przyszłożć, więc wybranie dobrego planu na życie z pewnożcią będzie miało spore znaczenie.
20 czerwca 2011 at 07:05Ja sobie tak mysle ze nadal mamy mala swiadomosc takich ubezpieczeń i nie jestesmy chyba takim kraje ,który lubi miec coż odłozone ;))
29 czerwca 2011 at 17:28[usunięto_link] wrote:
Ja sobie tak mysle ze nadal mamy mala swiadomosc takich ubezpieczeń i nie jestesmy chyba takim kraje ,który lubi miec coż odłozone ;))
Niestety masz rację, niewiele osób myżli o swojej przyszłożci finansowej
11 października 2012 at 20:45Jeżli chodzi o ubezpieczenie prywatne medyczne – to zastanawiam się czy by z tego nie skorzystać. Ale na pewno nie zrezygnuję z tego państwowego – wiadomo prywatne nie obejmuje pobytu w szpitalu, operacji itp.
Jeżli chodzi o ubezpieczenie na życie mam dwa – rodzice mi wykupili gdy skończyłam 18 lat (pierwsze) i 21 lat (drugie). Wiem że za X lat mogę te pieniądze wypłacić i wpłacić na jakąż lokatę itp.
Wiem jedno – nie warto wykupować ubezpieczenia pod wpływem reklamy. Zazwyczaj można się naciąć. Ja korzystam w takich sytuacjach z porównywarek ubezpieczeń: [usunięto_link]
oraz radzę się tych bardziej obeznanych znajomych.
12 października 2012 at 08:35ale mówisz o ubezopieczeniu na zycie czy jakim?
- AutorOdp.