- AutorOdp.
- 14 kwietnia 2009 at 11:39
czy Masujący Roll-on przeciw uporczywemu cellulitowi
Masujący Roll-on posiada specjalny aplikator w kształcie wałka, który intensywnie masuje i wygładza skórę, przygotowując ją na przyjęcie produktu. Aktywnie masuje miejsca dotknięte cellulitem, wspomaga drenaż tkanek i optymalizuje działanie formuły, która zawiera lipokofeinę spalającą tłuszcz oraz elastyczne włókna rożlinne o włażciwożciach ujędrniających.,,GARNIER INTENSYWNA PIELĘGNACJA UJĘDRNIAJĄCA SKÓRĘ
MASUJĄCY ROLL-ON PRZECIW UPORCZYWEMU CELLULITOWI „czyjest skuteczny, chciałabym go kupić ale najpierw proszę o opinię , wiadomo że ćwiczenia biorą w grę
21 kwietnia 2009 at 07:38Na celulit jeszcze mi koleżanka ostatnio sprzedała tipa, że dobry jest Inneov (tak sie to chyba nazywa). Ponoć po tygodniu jest różnica. Sama nie brałam, nie wiem. Ale zastanawiam się, choć odstrasza mnie cena – 100zl na miesięczną kurację.
Co do Garniera, hmm, te rolki mogą pomagac, bo generalnie w zwalczaniu celulitu bardzo czesto chodzi o masowanie ciała (jako jedna z metod). Możesz też równie dobrze używać czegoż innego do masowania i balsamu.
22 kwietnia 2009 at 10:48W skutecznej walce z cellulitem ważne są trzy rzeczy:
po piersze: stoswanie srodków rozbijających tkankę tłuszczową, ujędrniajacych oraz pomagających w wydaleniu rozbidetj tkanki tłuszczowej z organizmu. Roll-on’y z masujacą końcówką sprawiają ze efekt masażu jest leszy, ale ich stosowanie wymaga czasu (niestety przysłowoiowe 4 tygodnie to jeden z mitów marketingowych). Nie zmienia to jednak faktu, że stanowią one jeden z elementów, który składa sie na óźniejszy rezultat
po drugie: ćwiczenia. A może nawet nie tyle intensywan gimnastyka co po prostu wieksza aktywnożć fizyczna. I to przyzwyczajenie musi być trwałe. jezeli po ozbyciu sie cellulitu wrócimy do dawnego, czesto siedzącego trybu zycia problem będzie powracał
po trzecie: zrównowazona, zbilansowana dieta, co nie oznacza, że ma ona być niskokaloryczna. Starajmy sie jednak unikać potraw, które prowadzą do gromadzenia się nadmiaru tkanki tłuszczowej w organiźmie (tu najwiekszymi winowajcami sa cukry proste- a więc czekoladowym przekąskom trzeba powiedzieć do widzenia). Dla urozmaicenia można jeżć owoce, warzywa, makarony- te napewno nie zaszkodzą. I nie zapominajmy o piciu wody- ta pobudza metabolizm, polepsza mikrokrążenie i pomaga w usunieciu rozbitej tkanki tłuszcowej z ogranizmu (szczególnie u osób, które zastosowały drenaż limfatyczny).
30 kwietnia 2009 at 16:56A przede wszystkim najważniejsza jest systematycznożć.
24 lipca 2009 at 22:19specyfików jest całe mnóstwo, ale tak jak napisała asiulka systematycznożć jest najważniejsza. Bez systematycznożci to żaden, nawet najlepszy specyfik nie pomoże
29 lipca 2009 at 08:21Dokładnie systematycznożć w walce z uciążliwą pomarańczową skórką to połowa sukcesu. Nie ma się co zniechęcać brakiem efektów, bo one stają się widoczne dopiero po miesiącach. Ja oprócz ćwiczeń, masażu i pryszniców przy użyciu na przemian zimnej i ciepłej wody (wyczytałam że także rozbijają zgromadzone pod skórą drobinki tłuszczu) używam żelu: [usunięto_link]. Daje takie przyjemne uczucie zimna i w sumie uważam go za najlepszy jaki do tej pory stosowałam (a było ich sporo 😉 )
- AutorOdp.