- AutorOdp.
- 10 sierpnia 2011 at 13:58
Beth Hart – LA Song !!! POLECAM
18 sierpnia 2011 at 01:26Kurt Nilsen – I :))
6 września 2011 at 06:51Enrique Iglesias – Bailamos 🙂
6 września 2011 at 23:31[usunięto_link] wrote:
Enrique Iglesias – Bailamos 🙂
czarujesz 😉
mi się nawet nawet podoba:
[usunięto_link]to co? potańczymy!? jupi
7 września 2011 at 11:24ciężko mi wybrać jedną, jedyną ulubioną. ale ostatnio ciągle słucham move like jagger 🙂
8 września 2011 at 21:42[usunięto_link] wrote:
ciężko mi wybrać jedną, jedyną ulubioną. ale ostatnio ciągle słucham move like jagger 🙂
niezły chyba wybór, Hannuż 😉 ale użciżlij nieco – moŻesz podać linka? 😀
26 września 2011 at 14:36perfekt kołysanka dla nieznajomejÂÂ
alicja keys -karmaÂÂ
i sountrack z augusta rushaÂÂ
i oczywiscie ode do radosci bethowenaÂÂ
i vivaldiego 4 poryÂÂ
28 września 2011 at 19:12[usunięto_link] wrote:
perfekt kołysanka dla nieznajomejÂÂ
alicja keys -karmaÂÂ
i sountrack z augusta rushaÂÂ
i oczywiscie ode do radosci bethowenaÂÂ
i vivaldiego 4 poryÂÂ
jak dla mnie – mogę Ci potowarzyszyć :-
zacznę od Alicii:
[usunięto_link]zapraszam do tańca 😀 Kasmar-ciu 😉
17 października 2011 at 19:28W reklamie spiewa Speed of Yellow..tak mi się wydaje. A muzyczka spoko…no i jak mowicie cala reklama niezła. A tak poza tym,że lubię tę piosenkę to uwielbia słuchać Indiosów,np. piosenka „Jego piosenka o miłożci” albo „ściana”:-)polecam
17 października 2011 at 19:51Doskonała nuta. Widzę, żę wiele osób tu ma dobry gust 😀
Wydaje mi się że w oryginale żpiewa to Marvin Gaye, a tytuł to wspomniane Ain’t no Mountain High Enough:-)17 października 2011 at 22:35@ananeczka wrote:
Za mną chodzi baardzo ta piosenka
[usunięto_link]za mną też, nie powiem 😉 ananeczko 😀
@ananeczka wrote:
nie wiem kto wykonuje ją w oryginale.. ale jest super.. porywa i nastraja pozytywnie 😀
jak najbardziej 🙄 jak się rozwija Twój kochany synuż? 8)
dobra, to ode mnie dziż:
[usunięto_link]20 października 2011 at 02:44[usunięto_link] wrote:
@ananeczka wrote:
jak się rozwija Twój kochany synuż? 8)
a dziękuję najstarszy dobrze i najmłodsi także 😀 niedawno urodziłam bliźniaki i jestem królową wżród facetów 😀
sądzę, że jesteż brylantem wsród diamentów – wiesz, życzę Ci i Twoim szczężliwego życia…
@ananeczka wrote:
to taki mały of.
przeeestań! Ty masz prawo mówić na tym forum, o czym Ci coż tylko przyjdzie na myżl 😀
ps. bądź szczężliwa i dalej innych uszczężliwiaj! i pisz nieco więcej :- ananeczko
epilog: to dla Ciebie dedycha 😉
[usunięto_link]24 października 2011 at 10:25Michael Jackson – Smooth Criminal, Thriller, Billie Jean… uwielbiam Michaela
24 października 2011 at 16:36Mi od dłuższego czasu wpadła muzyka z reklamy Lidla 🙂
[usunięto_link]27 października 2011 at 08:19moją jedną ulubioną piosenką teraz jest ChouChou – Sing 0
- AutorOdp.