- AutorOdp.
- 30 sierpnia 2010 at 10:47
jaka jest Wasza ulubiona stylizacja? niezawodny zestawy, który sprawdza sie praktycznie w każdej sytuacji?;)
30 sierpnia 2010 at 21:32coz ja jestem tak rozstrzelona we wszelkiego rodzaju stylizacjach ze jestem w stanie zmieniac sie ze trzy razy na dobe i to o dobre 180 stopni wiec jakby nie posiadam uniwersum lub zlotego srodka….
30 sierpnia 2010 at 21:46O co chodzi? 😀
31 sierpnia 2010 at 09:56Pytanie bardzo ogólne. Jeżli masz na myżli makijaż-stawiam na naturalnożć. Podkreżlone rzęsy, cień do oczu w kolorze żredniego brązu, delikatne mużnięcie różem do policzków, błyszczyk. Fryzura: bob. Ubranie-zależy od sytuacji. Nie ma zestawu, który byłby uniwersalny. Inaczej ubieram się na imieniny cioci, inaczej na wycieczkę po górach. W sytuacjach życia codziennego, typu studia, praca, etc stawiam na baletki, legginsy i tuniki.
31 sierpnia 2010 at 10:12mozna opracowac cos takiego jak uniwersalnosc np czarna sukienka z szerokimi ramiaczkami pod to biala lub kremowa bluzka i marynarka na to…wracasz sciagasz bluzke dokladasz bizuterie marynarke na to plus jakis szal i zmieniasz buty na wysokie szpile i wychodzisz oczywiscie mocniejszy meka up wiec sa sposoby by byc jakby gotowa zawsze ale czy tak naprawde o to chodzi….
31 sierpnia 2010 at 11:03eBoska zgadzam się z Tobą
11 października 2010 at 17:35myslicie ze taka stylizacja jest na czasie??
studio-mody.com.pl/sliwkowe-pasemka/
😛
- AutorOdp.