- AutorOdp.
- 7 czerwca 2008 at 14:26
o tej porze roku mogłabym na okrągło jeżć młode ziemniaczki z masłem, koperkiem i zsiadłym mlekiem …mmmmmm
14 czerwca 2008 at 10:44Należniki z dżemem (z serem też mogą być)
gofry (nawet bez żadnych dodatków)
jogurtyNapisałabym więcej, ale za bardzo się żlinię przy pisaniu 🙂
18 czerwca 2008 at 18:06patrycja22 to uważaj żeby klawiatury nie zażlinić ;P
26 czerwca 2008 at 22:05pierogi z kapstą i grzybami, kartacze 🙂
9 lipca 2008 at 19:46ja uwielbiam jeżć:
– frytki
– krokiety z barszczykiem
– pianini
– pierogi ruskie ze żmietanką
– zupy
– kalafior w mażle
– pychotkę- ciacho
– lody czekoladowe, ogólnie czekoladę
– pizza
– spagettiW ogóle to lubię jeżć i gotować 😈 😀 oprócz placków ziemniaczanych..
25 lipca 2008 at 07:51po krótkim dwutygodniowym pobycie we włoszech stałam się rasową makaroniarą 😀
przywiozłam ze sobą 5 paczek makaronu i całą torbę sosów- od pesto po sos małżowy.Coż czuję że makaron stanie się podstawą w mojej piramidzie żywienia ;)Obowiążkowo ze żwieżą bazylią!
Wogóle kuchnia włoska jest super.Jadłam na sycylii pyszną lazanię wegetarianską z bakłażanem, włażnie szukam przepisu! - AutorOdp.