• Autor
    Odp.
  • Niuszka86
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 262
    • Zapaleniec

    o tej porze roku mogłabym na okrągło jeżć młode ziemniaczki z masłem, koperkiem i zsiadłym mlekiem …mmmmmm

    patrycja22
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 23
    • Bywalec

    Należniki z dżemem (z serem też mogą być)
    gofry (nawet bez żadnych dodatków)
    jogurty

    Napisałabym więcej, ale za bardzo się żlinię przy pisaniu 🙂

    Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

    patrycja22 to uważaj żeby klawiatury nie zażlinić ;P

    Dormeo
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 41
    • Bywalec

    pierogi z kapstą i grzybami, kartacze 🙂

    gosiaczekheh
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 9
    • Początkujący

    ja uwielbiam jeżć:
    – frytki
    – krokiety z barszczykiem
    – pianini
    – pierogi ruskie ze żmietanką
    – zupy
    – kalafior w mażle
    – pychotkę- ciacho
    – lody czekoladowe, ogólnie czekoladę
    – pizza
    – spagetti

    W ogóle to lubię jeżć i gotować 😈 😀 oprócz placków ziemniaczanych..

    Niuszka86
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 262
    • Zapaleniec

    po krótkim dwutygodniowym pobycie we włoszech stałam się rasową makaroniarą 😀
    przywiozłam ze sobą 5 paczek makaronu i całą torbę sosów- od pesto po sos małżowy.Coż czuję że makaron stanie się podstawą w mojej piramidzie żywienia ;)Obowiążkowo ze żwieżą bazylią!
    Wogóle kuchnia włoska jest super.Jadłam na sycylii pyszną lazanię wegetarianską z bakłażanem, włażnie szukam przepisu!

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Ulubione żarełko"

Przewiń na górę