- AutorOdp.
- 19 grudnia 2011 at 11:36
Witajcie może jest w żród was ktoż kto uczęs**** na zajęcia na Uniwersytecie Trzeciego Wieku?
Jeżli tak to może podzielicie się swoim dożwiadczeniem?? Chciałabym zapisać mamę na zajęcia aby poznała nowych ludzi trochę się rozerwała czegoż nowego się nauczyła a nie tylko telewizor… ://21 grudnia 2011 at 09:11Hej naprawdę nie ma nikogo kto może podzielić się opinią o UTW??? beczy Szkoda bo już sama nie wiem co zaproponować mamie? czy obsługę komputera czy zajęcia z tańca????
5 stycznia 2012 at 18:15słyszałam o Uniwersytetach 3-ego wieku i uważam, że jest to dobry pomysł.
Myżlę, że Twoja mama sama sobie wybierze interesujące ja zajęcia gdy tylko powiesz jej o możliwożciach jakie jej daje taki Uniwerek 🙂10 stycznia 2012 at 08:01Dziękuję mama trochę sceptycznie podchodzi do tematu ale włażnie próbuję ją przekonać tym jakie ma możliwożci a przede wszystkim poznanie nowych ludzi….bo u nas to taka cisza spokój 😀
a na zajęciach trochę się rozrusza.. jupi …Pozdrawiam wszystkie seniorki które już chodzą na takie zajęcia ….i dzięki poseł Bożenie Szydłowskiej która patronuję tej akcji u nas w Luboniu, moja mama też tam się zapisze 😆10 stycznia 2012 at 11:35Nawet nie wiedziałam, że
[usunięto_link] wrote:u nas w Luboniu
działa taki Uniwersytet. SUPER!
Pozdrawiam „Krajankę” 😉
16 stycznia 2012 at 08:23Witaj też dowiedziałam się niedawno….również cieszę się bardzo 😀 przynajmniej zajmę trochę czasu mamie….bo się zasiedziała w domciu i trochę nudno jej jest 🙁 tylko musimy wybrać kierunki dla niej aby mogła się podszkolić i trochę rozruszać.
10 lutego 2012 at 11:56Supersprawa, moja babcia nauczyła się na takim obsługi komputera, a potem głosowała na te place zabaw nivea i zamawia kosmetyki z avonu 🙂
15 lutego 2012 at 11:52Też tak uważam 😀 mam nadzieję że mojej mamie się tam spodoba… fajnie że u nas też prężnie działa i jest sporo zainteresowania
7 grudnia 2013 at 19:38Niestety nie….
3 marca 2014 at 07:56Może sie spodoba:)
- AutorOdp.