- AutorOdp.
- 12 marca 2010 at 14:42
Nie wiem, czy kiedyż stosowała naftę kosmetyczną do włosów. Przyznam, że ja kiedyż miałam taki kosmetyk w dłoniach i przyznam szczerze, że bardzo byłam z niego zadowolona.
Ostatnio gdzież czytałam o URT-OIL z naftą oczyszczoną, jako o żrodku, który nie tylko działa na włosy, ale też na skórę.
Czy ktoż może już używał tego produktu i może podzielić się ze mną swoimi dożwiadczeniami??27 marca 2010 at 08:08Ja też o nim czytałam, ale niestety nie używałam, więc nie wiem jak działa. Wiem, że na włosy moja babcia od dawien dawna używa nafty i na prawde ma piękne włosy. Więc jak ten urt-oil ma naftę oczyszczoną na dodatek to pewnie musi być lepszy niż nafta kosmetyczna. Poczekajmy, może jeszcze ktoż coż powie na ten temat.
22 kwietnia 2010 at 14:45Ja używam urt oil na swoje włosy, żeby je troszke wzmocnić i odbudować 🙂 i na prawdę jest dobry. Używam ok 3 tygodni i już widzę poprawę 🙂
23 kwietnia 2010 at 09:04Ooo w końcu ktoż tu zajrzał 🙂 a możesz mi powiedzieć coż więcej? w ogóle jeżli mam strasznie cienkie i słabiutkie włoski to urt oil byłby dobry??
24 kwietnia 2010 at 10:08Jak najbardziej 🙂 ja włażnie używam żeby wzmocnić, bo też mam słabe włosy. I zniszczone niestety, bo prostuje codziennie albo co 2 dni. Ale niestety taki nałóg ;p
25 kwietnia 2010 at 11:41A długo czekałaż na efekty?
26 kwietnia 2010 at 12:20Wiesz co chyba ok 2 tygodni były już widoczne efekty 🙂
27 kwietnia 2010 at 17:50No to fajnie 🙂 a powiedz mi używałaż kiedyż nafty kosmetycznej? Co o niej sądzisz? Bo ja co prawda nigdy nie używałam, ale zawsze odkąd słyszałam o nafcie oczyszczonej żmiało wypowiadam się że jest zdrowsza niż kosmetyczna. Może się mylę… ??? Co o tym dziewczyny sądzicie?
28 kwietnia 2010 at 12:58Ja używam urt-oil na tlustą cerę twarzy. Koleżanka mi poleciła i naprawdę – nie zawiodłam się!!
9 maja 2010 at 08:48Na twarz? To też działa na cerę??
13 czerwca 2010 at 08:40Na cerę też można. Nawet na opakowaniu pisze 🙂
15 czerwca 2010 at 15:06To jeden żrodek może być zarówno dobry na włosy jak i na cerę? Nie zaprzecza to sobie? Jakie on ma w ogóle składniki?
16 czerwca 2010 at 10:38No pewnie że może. Dlaczego by nie? Spojrz, np amol jest zarówno dobry na gardło jak Cię boli ale również na brzuch. I nic tu sobie nie zaprzecza. A składniki urt-oil to woda oczyszczona, nafta oczyszczona i 50% soku z pokrzywy. To chyba wszystkie bo nic więcej nie pisze.
17 czerwca 2010 at 16:49ooo sok z porzywy. Czytałam że pokrzywa ma szerokie zastosowanie w lecznictwie.
18 czerwca 2010 at 13:37Prawda, pokrzywa jest bogata w wiele składników. Ja pamiętam jak za dzieciństwa chodziliżmy z bratem z babcią do lasu i babcia rwałą pokrzywy po czym robiła z nich nalewki.
- AutorOdp.