• Autor
    Odp.
  • Korni78
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 4
    • Pocz膮tkuj膮cy

Tyle o tym cellulicie!!!!
    a ja mam jeszcze co偶 nowszego….VelaShape 馃榾
    W Ameryce wszystkie gwiazdy tego u偶ywaj膮,i mamy j膮 wreszcie w Polce.Jestem z Wrocka,wi臋c tu testowa艂am,ale jest chyba tylko w jednym miejscu-Dermamed na 呕eromskiego.
    Ju偶 wiem,dlaczego tak du偶o si臋 pisze o tym urz膮dzeniu,poniewa偶 jest REWELACYJNE 馃槅
    Wystarczy raz w tyg.przez 5 tyg. i obwody si臋 zmniejszaj膮 a cellulit zanika.Spr贸bujcie babeczki, nie b臋dziecie 偶a艂owa膰!

jagodaala
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 2
    • Pocz膮tkuj膮cy

hej ja przetestowa艂am aparat velashape (w warszawie) na w艂asnej sk贸rze ! rewelacja polecam bo naprawd臋 warto pi臋knym by膰 馃榾

jagodaala
    Member
    • Pocz膮tkuj膮cy

hej ja przetestowa艂am aparat velashape (w warszawie) na w艂asnej sk贸rze ! rewelacja polecam bo naprawd臋 warto pi臋knym by膰 馃榾

Paulinka 74
    Member
    • Odp.: 3
    • Pocz膮tkuj膮cy

Hey:)
    Ja te偶 jestem wiern膮 klientk膮 DermaMed i jestem mega zadowolona z tych zabieg贸w VelaShape!!!! No i za艂apa艂am si臋 na t膮 obni偶k臋 wi臋c podw贸jnie jupi 馃檪

Alicjaa
    Member
    • Pocz膮tkuj膮cy

Widz臋, 偶e dziewczyny korzystacie z tego samego instytutu co ja 馃榾 jaki ten 偶wiat jest ma艂y 馃檪
    Ja o velashape dowiedzia艂am si臋 od kole偶anki i te偶 posz艂am a z efektu jestem bardzo zadowolona, no a m贸j ch艂opak jeszcze bardziej 馃槈
    Niestety moja znajoma posz艂a na podobny zabieg do jakiego偶 nieznanego salonu, wyda艂a kas臋 i nic, jeszcze jej jakie偶 si艅ce powy艂azi艂y na nogach, masakra. Dlatego ja zanim zdecydowa艂am si臋 na cokolwiek zasi臋gn臋艂am opinii znajomych i tak trafi艂am do dermamed 馃檪
    A swoj膮 drog膮, ciekawe si臋 kiedy偶 poznamy na miejscu 馃檪

Paulinka 74
    Member
    • Odp.: 3
    • Pocz膮tkuj膮cy

Hey,
    Rany,mam nadziej臋, 偶e jej te si艅ce szybko zesz艂y. A swoj膮 drog膮 to w 偶yciu nie posz艂abym do niesprawdzonego miejsca dlatego jestem wiernym klientem jak ju偶 si臋 przekonam to tam wracam 馃檪 (zabrzmia艂o jak bumerang 馃榾 ).
    Velashape sprawdzi艂 si臋 genialnie dlatego planuj臋 ten zabieg powt贸rzy膰 za jaki偶 czas w dermamed.

pumpkin
    Member
    • Temat贸w: 7
    • Odp.: 285
    • Zapaleniec

Ale co to w艂a偶ciwie jest to VelaShape? Wyt艂umaczycie jak to dzia艂a?

Alicjaa
    Member
    • Pocz膮tkuj膮cy

Pumpkin, zabieg uwa偶am za relaksuj膮cy i mo偶na si臋 troch臋 odstresowa膰 po ci臋偶kim dniu. Je偶li jeste偶 z wrocka tak jak ja to zajrzyj do dermamed – znaj膮 si臋 na rzeczy.

H_ulka
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

To ju偶 si臋 boj臋 tych co si臋 nie znaj膮. 馃槈 A ile zabieg贸w ju偶 zrobi艂a偶?

arabica
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 29
    • Bywalec

hej – no ja po 3 zacz臋艂am zauwa偶a膰 jakiekolwiek efekty – a w sumie wybra艂am 6
    teraz w艂asnie my偶l臋, aby je powt贸rzy膰, bo niestety nic nie jest na ca艂e 偶ycie, a poza tym chcia艂abym jeszcze bardziej uj臋drni膰 ty艂ek.

Miliana43
    Member
    • Odp.: 22
    • Bywalec

zabiegi tego vela mialam jakies pol roku temu w salonie laime w krakowie i jesli o nich chodzi to maj膮 niezl膮 opini臋 bo faktycznie te zabiegi dzialaj膮 i ja po p贸l roku nadal nie mam wiekszosci cellulitu natomiast mysle zeby sobie zrobic za jakis czas kolejna serie tak zeby to podtrzymac, generalnie fajny zabieg i mnie akurat nie bola艂 zeszlo mi po 7 zabiegach 10 cm w brzuchu

ada21
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 26
    • Bywalec

Hmm ciekawe u nas tego jeszcze nie ma przynajmniej nie s艂ysza艂am.

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " VelaShape"

Przewi艅 na g贸r臋