• Autor
    Odp.
  • ciccilla
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 138
    • Zapaleniec

Nad Chorawcja sie zastanawialam. Jak rowniez Sycylia, Rodos, Albania… Ale zwykle zalatwianie wyjazdow zostawiam na ostatnia chwile, dzieki czemu nie spedzam tygodni myslac o wyjezdzie. Szybka decyzja i w droge!

ellaa
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Ja polecam nasze polskie strony. Dokładnie chodzi mi o Gospodarstwa Agroturystyczne w Białowieży. W nich naprawdę można wypocząć i zrelaksować się. Zapraszam do najczężciej odwiedzanego domku w Białowieży Twój Raj: [usunięto_link]

H_ulka
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

Jak mi się uda to w tym roku chcę podbić bory Tucholskie. Ale to jednak odległe plany uwarunkowane czasem urlopu. Jeżli miałabym wybierać obce tereny to albo Czarnogóra albo Albania.

BOZENA
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 49
    • Stały bywalec

Kierunki podawane przez bp są niezwykle kuszące to fakt. Nie wiem czy wiecie, ale itaka co tydzień podaje teraz wakacyjne hity tygodnia. W sumie fajny pomysł, że najbardziej atrakcyjne cenowo hotele i wycieczki można znaleźć w jednym miejscu.

1977dominika
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 46
    • Stały bywalec

Bieszczady 🙂 kochane, to moje ulubione góry….

patunia28
    Member
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

Planów wakacyjnych mnóstwo – pierwszy z nich: [usunięto_link] i to już za troszkę ponad miesiąc 😀 Tutaj są jeszcze fajne [usunięto_link] dla zainteresowanych 🙂

Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

Bardzo dobry pomysł 🙂 Sam bym sobie zwiedził jakież fajne zamczyska, zwłaszcza nocą muszą mieć niesamowitą atmosferę 🙂 W tamtym roku byłem w okolicach Nowego Sącza i jest tam sporo ciekawych zabytków. Może w tym roku warto by się wybrać kawałek dalej 😉

Cały szlak masz zamiar za jednym zamachem zrobić?

patunia28
    Member
    • Zasłużony

Ooooj, to prawda 😀 Ciekawa jestem, czy któryż z zamków ma nocne zwiedzanie, hm hm¦ Muszę sprawdzić 😀 Bo jeżli tak, to na pewno się na takie wybiorę 😀 W końcu zamki ze śląskiego są jednymi z najpiękniejszych 🙂

OpenDoc
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 255
    • Zapaleniec

Do zwiedzenia polecam też inny zamek – w Łańcucie. Twierdza, która nigdy nie została zdobyta 😉

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

no to już trochę dalej, ale na zdjęciach wygląda imponująco…

osobiżcie zastanawiam się nad Szlakiem Zabytków Techniki, chociaż nie załapię się na industriadę, a szkoda… jednak mam nadzieję, że w sierpniu też będzie fajnie 🙂

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

decyzja zapadła, jedziemy w weekend, będziemy zbierać pieczątki i moze uda się coż wygrać 😀

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

A jak oceniacie [usunięto_link] ? Zastanawiam się czy by się na parę dni nie wybrać. Słyszałam sporo dobrego, ale czy nie nieco zbyt zatłoczone ? Macie namiary na jakież fajnie noclegi ? Czy jak pojadę w ciemno, to znajdę jakież miejsce do spania, czy lepiej rezerwować ?

zdaje się, Kochanie, że Kazik Dolny – obecnie jest strasznie odludniony – z powodu powodzi 😯

ale jedź, bo znów nie jest tam aż tak tragicznie! jest pięęękny!

ja lubię góry więc wybiorę się na Kożcielca, Granaty i Giewont…
    szukam odważnej partnerki 😀

oraz trochę fajnie by było wybyczyć się nad Bałtykiem…
    proponuję świnoujżcie! :ok:

patunia28
    Member
    • Zasłużony

Dorota – mnie się udało Industraidę wyhaczyć i jestem z tego powodu naprawdę przeszczężliwa 😀 Było bardzo fajnie, dużo pysznego jedzonka, mnóstwo ciekawych informacji i żwietny klimat – to tak pokrótce 😉 Więc Szlak polecam z całego serca, zwłaszcza, że trafił do Europejskiego Szlaku Dziedzictwa Przemysłowego 😀

jagoda4
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

A jak oceniacie [usunięto_link] ? Zastanawiam się czy by się na parę dni nie wybrać. Słyszałam sporo dobrego, ale czy nie nieco zbyt zatłoczone ? Macie namiary na jakież fajnie noclegi ? Czy jak pojadę w ciemno, to znajdę jakież miejsce do spania, czy lepiej rezerwować ?

Kazimierz Dolny jest dobry na weekendowy wypad poza sezonem:)
    W sezonie jest straszny tłok,poza sezonem to urokliwe miejsce.
    Miałam namiary,ale może są już nieaktualne bo dano nie byłam.

szarpidrut
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Kazimierz Dolny jest malowniczy. Dla mnie to szczególne miejsce bo tam zostałam zaobrączkowana:) Ale też polecałabym raczej na weekend.

W tym tygodniu postanowiłam, że jednak polskie morze wraca do mych łask. Jako, że pogoda w tym roku jest niepewna to wybrałam Międzyzdrojie, żeby asekuracyjnie mieć jakież inne rozrywki niż tylko plażowanie. A szczególnie kusi mnie rejs promem. Koleżanka wróciła w 2 tygodnie temu z urlopu i opowiadała, że mieli z mężem żwietną weekendową wyprawę do Szwecji takim „wypasionym” promem Unity Line.
    A wy podróżowaliżcie do Skandynawii w ten sposób??

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Wakacje Plany ?"

Przewiń na górę