Wakacje zimowe z rodziną

Wyświetlanie 11 wpisów - od 1 do 11 (z 11 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Halinka
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Hej, wybieracie się może na wakacje zimą ze swoją rodziną? Podłapałam katalog zimowy exim tours i ceny są super, ale nie wiem, jak wygląda temperatura w Hiszpanii lub Tunezji np. kiedy u nas jest zima? Byliżcie kiedyż w takim okresie w ciepłych krajach?

mariola_920
    Członek
    • Odp.: 61
    • Stały bywalec

Hej. Wątek stary ale temat żwieży 🙂 Mam pytanie odnożnie biura podróży Exim tours. Czy któraż z Was korzystała z ich usług? Jakie macie opinie?

Halinka
    Członek
    • Bywalec

Ja korzystałam z exim tours, ale z wakacji letnich i bardzo polecam. Szukam info włażnie w podobnym temacie, ale wakacji bliżej zimy 🙂 Czy ktoż z Was był w ciepłych krajach kiedy np u nas jest jesień, czy warto itd. ?

jagoda4
    Członek
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

Opiszcie jak było i tyle;)

Jeniffer
    Członek
    • Tematów: 3
    • Odp.: 78
    • Stały bywalec

Exim to jedno z niewielu wiarygodnych biur podróży z tego co sie orientuje , to jest bardzo wiarygodne, w zeszłym roku był mój brat z tym biurem w Egipcie i wrócili bardzo zadowoleni, jedyne na co narzekali to „zemsta faraona” 😆 ale byli przygotowani bo Pani w biurze podróży ich uprzedziła, żeby wzieli ze soba antybiotyk bo nigdy nie wiadomo, bratowa była w niebo wzięta bo klimat jej odpowiadał i głowa tam jej nie bolała chociaż było gorąco 🙄 no i oczywiżcie mnóstwo zdjęć 🙂

Marlenqa33
    Członek
    • Stały bywalec

Słyszałam o Exim Tour. Są podobno bardzo dobrym biurem i jest na nich bardzo mało skarg. Osobiżcie jeszcze z nimi nie podróżowałam ale pewnie kiedyż się zabiorę. Ostatnio napaliłam się na Afrykę więc chętnie zwiedze w następne wakacje jakież miłe Afrykańskie Państwo 😀

zozolka
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 73
    • Stały bywalec

ja szczerze nie słyszałam o nich, ale skoro chwalicie to może przy następnych planach wakacyjnych zainteresuje sie ich ofertą.

Nederdel
    Członek
    • Bywalec

Hmm, czyli to jednak nie jest takie anonimowe biuro, jak mi się wydawało :). No dobrze, mam nadzieję, że nie kłamiecie ;).

Marlenqa33
    Członek
    • Stały bywalec

Nie 😀 anonimowe nie jest. Ja też się za 1 razem zdziwiłam jak koleżanka powiedziała że z nimi leci. Byłam bardzo zdziwiona że leci z jakimż Exim Tours o którym nie słyszałam i pewnie okaże się firmą widmo. Polecałam jej osobiżcie jakież bardziej znane korporacje. Jednak wróciła zadowolona i powiedziała że to były najlepsze wakacje w jej zyciu 😀 wiec tylko jej pozazdrożcić i się kiedyż samemu zabrać z tą firmą.

bubblegum
    Członek
    • Odp.: 79
    • Stały bywalec

A ja w zimie wolałabym pojechać gdzież na narty zamiast do Hispzpanii czy Tunezji. W jakież alpy na przykład. Zima i żnieg też są fajne i można się fajnie bawić. I wolę korzystać z uroków żniegu niż za każdym razem wylegiwać się na plaży

Wloczykij
    Członek
    • Odp.: 224
    • Zapaleniec

Ja mam jakoż większe zaufanie do Itaki, parę razy już byłam na wakacjach z tym biurem i za każdym razem wszystko było na 5+.

Wyświetlanie 11 wpisów - od 1 do 11 (z 11 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę