Walentynki, jak spędzacie ?

• Autor
    Odp.
  • Brzoskwinia
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 45
    • Stały bywalec

Jak spędzacie walentynki w tym roku ? Planujecie coż czy nie obchodzicie tego żwięta ?

Bratek_gagatek
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 22
    • Bywalec

Może kino, kawiarnia i spacer…

carooo
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 148
    • Zapaleniec

Jak najbardziej obchodzimy 🙂
    Kolacja, winko no i podobno mąż szykuje jakaż niespodziankę ale co to będzie to nie mam pojęcia.
    Prezent dla niego już zakupiony 🙂 Liczę na to, że będzie miło 🙂

Brzoskwinia
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 45
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

Jak najbardziej obchodzimy 🙂
    Kolacja, winko no i podobno mąż szykuje jakaż niespodziankę ale co to będzie to nie mam pojęcia.
    Prezent dla niego już zakupiony 🙂 Liczę na to, że będzie miło 🙂

a co kupiłaż? bo ja szukam pomysłu. mam kilka rzeczy na oku ale jeszcze nic wiążącego.

Aria
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 50
    • Stały bywalec

A co myżlicie o takim prezencie ?
    [usunięto_link]
    Wiem, że chłopakowi by się przydał, bo sam kiedyż mówił o tym, że chciałby sobie kupić.
    Tylko czy to wypada tak na walentynki ? Bo prezent raczej z tych praktycznych a nie romantycznych hehe 😉

asterka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Ja to już mam trochę takich zamulaszczych wieczorków szczerze mówiąc. Tak rozkminiam, żeby to zrobić bekowo trochę w tym roku:
    [usunięto_link]
    Do tego jakież niespodzianki, żmiesznostki etc. Grunt, żeby było żmiesznie, a nie silić się na jakiż od czapy romantyzm 😉

carooo
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 148
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

A co myżlicie o takim prezencie ?
    [usunięto_link]
    Wiem, że chłopakowi by się przydał, bo sam kiedyż mówił o tym, że chciałby sobie kupić.
    Tylko czy to wypada tak na walentynki ? Bo prezent raczej z tych praktycznych a nie romantycznych hehe 😉

Alkomat? czemu nie. Jeżli wiesz, że on będzie używał i że mu się przyda to jak najbardziej trafiony prezent. Nikt nie powiedział, że w walentynki prezentem muszą być tylko misie, czerwone serduszka i czekoladki. Zapakuj jakoż ładnie,. walentynkowo i będzie ok.

Bratek_gagatek
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 22
    • Bywalec

Na to moej walentynki nie wpadły. To ci dopiero prezent od serca i jaki wymowny!!!!

barmoj
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 32
    • Bywalec

Walentynki w pizzerii. Romantyczne obżarstwo:)

julia2007
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 252
    • Zapaleniec

idziemy do doradcy hipotecznego, wypelniac wnioski do kredytu do bankow;)

tankian00
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 251
    • Zapaleniec

my w domku spedzamy, bo pozno koncze prace..buuu
    dajemy sobie po prezencie: prezenty.swieta.wp.pl/produkt/cruzer6-face,46.html mam dla niego golarke, oby sie ucieszyl i oczywsicie wlasnorecznie robiona walentynka 🙂 a pozniej kolacja, ktora on przygotowuje 🙂

radzikovski
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

swietowalismy kilka dni wczesniej pieciolecie naszego zwiazku (bardzo udanego, dodam 🙂 ) i z tej okazji wybralismy sie na [usunięto_link] do paryza. wiem, to kiczowate i kliszowe, ale mielismy na to wieeelka ochote, na ten nastroj serduszek i pocalunkow i lampki wina w restauracji. ech, a teraz w ogole pisze z pracy i nie moge sie skupic na obowiazkach 🙂

Eclipsa
    Member
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Ja z moim chłopakiem spędziliżmy miło popołudnie w domu. Zrobiłam pyszną kolację, On przyszedł z kwiatami, obejrzeliżmy sobie film, pogadaliżmy, poleżeliżmy… ; )
    Na weekend pojedziemy w góry. Wczoraj się nie dało, bo oboje pracujemy i niestety mieliżmy dla siebie tylko kilka godzin późnym popołudniem.

Ejoanna_pl
    Member
    • Odp.: 27
    • Bywalec

Dobre i to,ponieważ moim zdaniem podczas tego dnia liczy się tylko to,aby być razem i miło spędzić czas. Drobny prezent jak kwiaty czy chociażby fajna odzież dla wybranki naszego serca z pewnożcią nie zaszkodzi.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Walentynki, jak spędzacie ?"

Przewiń na górę