- AutorOdp.
- 14 lutego 2007 at 19:00
co to co dostałyscie czy tez dostaliscie?
ja dostalam podusie w ksztalcie cukierka jest w kolorze rozowym i napisy kocham cie i jakiegos misia z roza…. do tego róze czerwona…
ja jemu kupilam obcisle bokserki…
a wy co?14 lutego 2007 at 19:17u mnie dzis sa walentynki i rocznica slubu.
rano do meza plecow zlozylam zyczenia. nie pracuje wiec glupio prosic go o kase zeby mu prezent kupic. troche bezsensu.
nie dostalam nic. nie zostalam przytulona. nie dostalam calusa. maz jest w pracy wiec spedzam wieczor samotnie. jak wroci bede spala.
gorzej byc nie moglo 😥14 lutego 2007 at 19:18ojej… ale jeszcze moze cos dostaniesz… moj wlasnie siedzi i oglada M jak milosc…
14 lutego 2007 at 19:20ja nawet nie probuje przelaczyc. dziecko oglada w moim lozku kubusia puchatka 🙂
a swoja droga to dziwne ze twoj facet oglada taki serial 😆14 lutego 2007 at 19:24hehe.. no coz juz ogladal jak mnie jeszcze nie znal.. przed chwila byl na swoim forum a samochodach a teraz on oglada tv… 🙂 potem na wspolnej 🙂
a wsumie to dlaczego dziwne?14 lutego 2007 at 19:39no bo ja myslalam ze tacy mezczyzni nie istnieja…
i jeszcze na wspolnej…
rozmarzylam sie 😳14 lutego 2007 at 20:08bo wlasciwie to wiecej kobiet oglada tego typu seriale. no ale ja tez mam paru kolegow-milosnikow m jak m np. ja tez to kocham. Dzis swietny odcinek byl;)
A jesli chodzi o temat, to ja kupilam swemu lubemu bokserki obcisle szare z narysowanym ptaszkiem i z podpisem „najcudowniejszy…. ptak!” hehe taki na allegro zamowilam, ale napis sama wymyslilam 😛
a on kupil mi komplet seksownej bielizny. Wlasnie zaraz do mnie wpadnie 🙂 wolna chata 😈14 lutego 2007 at 20:33o rety no to upojnych walentynek 😳
14 lutego 2007 at 20:42A ja dostalam roze i kartke ale tylko dlatego ze sie upomnialam o nia bo jak bym tego zrobila to pewnie bym nic nie dostala :-(.
A tak po za tym to moje walentynki byly okropne zamiast sie do niego przytulac to sie poklucilismy… ech mam tego dosyc…14 lutego 2007 at 20:47oj przestancie 😉 powiem Wam, ze walentyki sa dla zakochanych dzieci, a pary z dłuzszym starzem juz tak tego nie obchodza. Zwykle tak bywa.
15 lutego 2007 at 11:12a ja dostałam róże, łańcuszek, i walentynkę z misiem jak ja czytałam to się wzruszyłam 😥 a ja przygotowałam tzn. kupiłam 😉 po dwa ciastka tortowe i walentynkę było miło 😉
a co do stazu to jestesmy prawie 8 lat i zawsze obchodzimy walentynki 😀15 lutego 2007 at 15:47my nie obchodzimy walentynek w stylu kwiati karteczki misie pysie itd ale wczoraj było i bez tego przepięknie najpierw wiadomo co w domciu a pozniej pyszna kolacyjka w knajpie jak dla mnie walentyki byly extra 😆
15 lutego 2007 at 18:34ja mam w wekeend dostać zestaw naszyjnik, bransoletka i kolczyki… i mnie szlag mały trafia jak pomyżle ile za ten zestaw zapłacił, ale kazał mi się tym nie przejmować… 😉
- AutorOdp.