Wasze rodzeństwo!

• Autor
    Odp.
  • Ines
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 66
    • Stały bywalec

Ile macie rodzeństwa i w jakim wieku? I jakie relacje są między Wami? A może jesteżcie jedynakami? 🙂 Ja mam brata, który ma…….8 lat:) No! Niedługo skończy 9! Chcę urządzić mu przyjęcie urodzinowe i zaprosić jego kolegów. 4 maja ma komunię. Jest ode mnie młodszy o 15 lat. Duża różnica wieku, ale żyć bez siebie nie umiemy 😀

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

ja mam brata jest starszy ode mnie o 7 lat 🙂 i bardzo sie kochamy w ogień pójdziemy za sobą 🙂 i na pewno będzie jeszcze lepiej z czasem 🙂

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Mam brata,starszego o rok 🙂
    Generalnie tworzymy pokręcony duet,zachowujemy się często jak banda idiotów 😀 Oczywiżcie często dochodzi między nami do konfliktów,wyzwisk a nieraz nawet do rękoczynów 😉 ale szybko zapominamy o kłótni i dalej jesteżmy maskotkami rodziny 😉 Zgrane rodzeństwo z nas jest 😀

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

ja mam 5 lat młodszą siostrę. Pójdziemy za sobą w ogień, tyle mogę powiedzieć, choc często się kłócimy itp to jest to jedyna dziewczyna jakiej naprawdę ufam.

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

ja sie z Bratem nie kłócę 🙂

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Ja mam rok młodszego brata. Kiedys to była masakra. Ciągłe wojny, bicie, wyzywanie. Teraz-zgrany duet. Oczywiżcie czasem się pokłucimy ale to chyba normalne. Lubię spędzac z nim czas. I w ogóle zauważyłam że im jesteżmy starsi tym bardziej nas „ciągnie” do siebie.
    No i mam jeszcze brata i siostrę-bliźnięta. Są młodsi ode mnie o 15 lat. To takie dwa fajne dzieciaczki. Dają w kożc, ale ja ich po prostu uwielbiam.

Niuszka86
    Member
    • Odp.: 262
    • Zapaleniec

ja mam siostrę, jest półtora roku młodsza.Bardzo, bardzo ją kocham, żywię do niej wręcz matczyne uczucia 😀
    Bo to w końcu moja mała Madziulka:)

lizzy
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 142
    • Zapaleniec

Niuszka86 – to dokładnie tak jak ja! Chociaż Izka jest tylko rok młodsza, ja mam bardzo silny instynkt starszej siostry lub wręcz matczyne uczucia 🙂 Wskoczyłabym za nią w przepażć, wszystko bym dla niej zrobiła. Kocham ją najbardziej na żwiecie 🙂 Jest też moją najlepszą przyjaciółką, nie mamy przed sobą tajemnic, zawsze sie wspieramy i rozumiemy tak, że czasem mnie to przeraża 🙂

Niuszka86
    Member
    • Odp.: 262
    • Zapaleniec

Fajnie jest mieć siostrę 🙂

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Ja mam bardzo podobnie, czasem traktuję jak swoją córkę:)

Magdus
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 582
    • Zasłużony

Ja mam młodszego o 3 lata brata. Jak narazie nijak to wygląda 😕 Może kiedyż będzie lepiej.

Hegemonia
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 562
    • Zasłużony

Mam starszego od siebie o 4 lata brata, a relacje? Hmmm…zawsze byliżmy jak ogień i woda, zupełnia dwa różne żwiaty i w niczym niepodobne osobowożci…bywały między nami spięcia za czasów wczesnonastolenich…później się polepszyło, a teraz gdy od kilku lat przebywa na stałe w innym kraju jest po prostu wyżmienicie 😉

Za to po siostrzanemu traktujemy się ze starszą ode mnie o szeżć lat „szwagierką”, a i z moją bratową nienajgorsze mam relacje 😉

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

Ja mam siostrę starszą o 6 lat 😛 hmm.. czy się kłócimy? jak każdy czasem ale nie jakoż tak strasznie jak to widzę w niektórych rodzeństwach.. 🙂 my na ogół żyjemy w zgodzie 😛

rusalka
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

mam brata i siostre brat starszy o 13 lat i relacje sa takie byle jakie a siostra strasza jest o 11 lat i z nia sie dobrze rozumiem 🙂

kimmuriel
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 150
    • Zapaleniec

Siostra ma 14 brat 24. Z żadnym nie żyje mi się dobrze. Choć odkąd brat ma dziecko i wyprowadził się o wiele lepiej jest.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Wasze rodzeństwo!"

Przewiń na górę