- AutorOdp.
- 27 lipca 2012 at 07:56
Lato w pełni, slonce swieci, coraz więcej okazji do zabawy i imprezy. A wiąze sie z tym picie alkoholu, w szczególnożci piwa. i W zwiazku z tym moje pytanie – co zrobic zeby na drugi dzien nie bylo kaca? Bo ja niestety mam tak, ze lubie sie napic ze 2-3 piwka, ale nawet po takiej ilosci kolejnego dnia się mecze 🙁
27 lipca 2012 at 08:29Po pierwsze nie pij na słońcu i na pusty żołądek, wtedy nawet 2-3 piwa wystarcza. A jezeli i to nie pomaga to może spróbuj 2kc, łykniesz kilka tabletek podczas picia i kolejnego dnia powinno być dobrze.
Ale mocniejszych trunków raczej nie ruszaj, skoro juz po 2 piwach masz problemy 😛27 lipca 2012 at 12:03współczuję juz po 2 piwkach odpadac, choć sama jakiejsc extra mocnej glowy nie mam:) a 2kc stosowałam i mogę polecić, bo rzeczywiżcie na drugi dzien człowiek lepiej sie czuje, a wlasciwie czuje sie normalnie:)
30 lipca 2012 at 08:13To może fkatycznie spróbuje to 2kc. Na pewno nie zaszkodzi, a może pomóc 🙂 A z ta moja słabą głową to naprawde problem 🙁 ale mam nadzieje, ze kiedys sie to zmieni.
30 lipca 2012 at 13:41a po co ma się zmieniać? przynajmniej watroby nie zmarnujesz:))))
31 lipca 2012 at 08:16Zmieni w tym sensie, że nie będe mieć takiego kaca nawet po 2-3 piwach 😛 Nie mam zamiaru pić na umór, ale chciałabym chociaż taka ilożc piw moc wypić bez przykrych konsekwencji nastepnego dnia 🙂
9 sierpnia 2012 at 08:29Dużo wody w nocy PO imprezie… rano mnóstwo mleka (2,3litry) i tłuste żniadanie.
Mój organizm do 14 dnia następnego jest prawie zupełnie zdrowy 😉 - AutorOdp.