- AutorOdp.
- 2 października 2012 at 17:43
A czy ktoż z Was moze zna restauracje Czyli Chilli?
Podobno to tam podaja jeden z najlepszych bulionów rybnych z owocami morza na ostro…
Za tydzien wybramy się tam na wieczorek panieński 😉3 października 2012 at 09:58[usunięto_link] wrote:
I powiem wam, że ostatnio coraz czężciej zaglądam do Dominium, bo bardzo smakują mi ich sałatki, ale też nie muszę wrzeszczeć, jak chcę porozmawiać.
Ja znowu zwariowałam na punkcie kanapek z Dominium. Szczególnie leży mi kanapka szefa z pepperoni. Fajnie się komponuje smak ostrej kiełbasy i mozzarelli 😀
23 listopada 2012 at 11:14W Warszawie mogę polecić Inabę – restauracje sushi, przy placu Zawiszy, niemalże w centrum 😀
3 stycznia 2013 at 09:49Ja jestem wielką fanką wszelkiego typu orientalnych smaków. Zwłaszcza tego typu kuchni w wydaniu indyjskim, bo wszechobecne „chińczyki” już mi ostatnio trochę zbrzydły;) Kuchnia indyjska co prawda nie jest jeszcze w Polsce tak popularna, ale na szczężcie od kilku lat sytuacja zaczyna się poprawiać:) Jeżli chodzi o tą kuchnię to najbardziej lubię restauracje Ganesh. Cały czas otwierają nowe lokale w różnych miastach (najnowsze w Krakowie i Gdańsku), także dla mnie ekstra;)
3 stycznia 2013 at 11:32Moje ulubione restauracje i knajpki na śląsku: Dobra Karma, Hipnoza, Złoty Osioł, Stonehage, Len Arte, Sycylia. Ostatnio dołączyła do nich restauracja meksykańska: El Mexicano. Nie mogę przeboleć zamknięcie Siesty:/ Wie ktoż może dlaczego ją zamknęli?
12 grudnia 2013 at 09:38jesli o mnie chodzi to bardzo lubie chodzic do Orient Corner (warszawskie Bemowo), co prawda ostatno czesciej cos stamtad zamawiam, ale jest to spowodowane brakiem czasu;p
29 kwietnia 2014 at 09:46Ja niedawno będąc na zakupach w blue city trafiłam na pyszne jedzenie do Tacamole 🙂 jeszcze nigdy tam nie jadłam bo to chyba nowa knajpka w bc. Bardzo mi smakowało, poza tym cała strefa restauracyjna jest nowa i bardzo miło jest tam posiedzieć 🙂 jak będziecie to zajrzyjcie bo warto 🙂
7 października 2014 at 13:44[usunięto_link] wrote:
Ja niedawno będąc na zakupach w blue city trafiłam na pyszne jedzenie do Tacamole 🙂 jeszcze nigdy tam nie jadłam bo to chyba nowa knajpka w bc. Bardzo mi smakowało, poza tym cała strefa restauracyjna jest nowa i bardzo miło jest tam posiedzieć 🙂 jak będziecie to zajrzyjcie bo warto 🙂
JA NIE LUBIE JESC W TAKICH MIEJSACH blah zazwyczaj wybieram jakies restauracje „wolnostojące” XD
8 października 2014 at 13:02We Wrocku to samos, na al. pracy
pizzeria pod strusiem 2 koło rynku
No i meksykańska na sarzyńskiegow szklarskiej porębie oczywiżcie „niebo w gębie”
14 października 2014 at 12:59to bardziej fast foody niż prawdziwe restauracje. Ja we Wrocławiu z całego serca mogę polecić bistro Od Koochni i ich genialne policzki wołowe<3
16 października 2014 at 11:19Może i fast food, ale dobry i sprawdzony 😉
Ostatnio jeszcze byliżmy w Przystani i też mogę żmiało polecić jak ktoż szuka dobrej włoskiej restauracji24 października 2014 at 11:27blah, z fast foodów zrezygnowałam, jak juz to staram sie wybierac jakies inne opcje, jeżc zdrowo 🙂 a co do Wrocka – genialne rzeczy serwują w „pod papugami” (restauracja, nie mylić z fast foodami :D)
17 marca 2015 at 12:02Ja również jak organizuję imprezy to zamawiam catering. Jest to dla mnie znacznie wygodniejsze niż cały dzień spędzać w garach. Za to podziękujemy 😉
Mam kilka swoich ulubionych miejsc w Warszawie ale najczężciej razem z meżem odwiedzamy restaurację japonską Besuto na Nowym świecie. Sushi bardzo smaczne, fajnie podane oraz żwieże. Na tygodniu również warto jest usiążć sobie przy barze. Nie dożć,ze można przyjrzeć się dokładniej pracy kucharzy to jeszcze ma się tam 10% zniżki.17 lipca 2015 at 04:58Mam dwie ulubione restauracje i obie są na śląsku: Manana oraz Staromiejska 13.
28 sierpnia 2015 at 19:32dziewczyny, jeżeli któraż z was wybiera się do Wrocławia to gorąco polecam OK Wine Bar, cudowne miejsce zaraz nad Odrą i to z jakim widokiem, 😉 kolacja przy winie to obowiązkowy punkt wycieczki. Elegancki, gustowny lokal, obsługa na 5+, jestem pod wrażeniem, no i ten smak.. 😉 tym bardziej polecam, że bardziej kameralne miejsce niż zatłoczony rynek
- AutorOdp.