• Autor
    Odp.
  • Anna155
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 0
    • Początkujący

Proszę o radę w sprawie wczasów odchudzających, czy warto jechać i czy ktoż może polecić naprawdę skuteczne

lampikon
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Słyszałam od znajomych i widziałam, że naprawdę można schudnąć, ale takie wczasy nic nie dadzą bez silnej woli i diety po powrocie

Wera23
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Ja byłam i sobie chwale nad morzem w Jastrzębiej Górze w obiekcie Primavera Spa. Fajny klimat, uczestnicy byli w podobnym wieku, więc wieczorki były udane. Opieka trenerów i reszta personelu oceniam na 5 z plusem. Jedzenie na początku było dla mnie wysoką poprzeczką. Byłam przyzwyczajona do innego jedzenia frytki, przekąski, słodycze. Po powrocie otworzyłam oczy, teraz ruch i miarę zdrowe jedzenie. Schudłam 4 kg. Hurra

katkow
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Moja kuzynka wróciła z wczasów odchudzających po jednym dniu. Dieta składała się z surówek i jarzynek z polskiej kuchni. Kuzynka mówiła że ilożć octu i kwasku cytrynowego oraz w ogóle kwasu przyprawiał ją o mdłożci.
    Ja teraz się zastanawiam nad takimi wczasami ale muszę wybrać jakąż inną dietę. Macie może jakież sprawdzone takie w których bedzie sporo gotowanych rzeczy bo musze uważać na żoładek?

akerowa
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 127
    • Zapaleniec

Ja się coraz bardziej zastanawiam nad caretingiem dietycznym, znalazłam nawet fajną opcję na oryginalne przepisy.pl, to chyba coż dla mnie, na takie wczasy bym nie chciała…

GoldClinic_pl
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 100
    • Zapaleniec

O wczasach odchudzających słyszałam,jednak sama nigdy nie korzystałam więc ciężko mi stwierdzić czy faktycznie są skuteczne.. Ale to na pewno bardzo fajna i ciekawa odskocznie od codziennożci.

[email protected]
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

ciekawie to brzmi

musse
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Ciekawe jakie są efekty takich wczasów 🙂