- AutorOdp.
- 26 maja 2009 at 19:17
NIE CHCE DOSTAC KWIATOW NA SWOIM SLUBIE BO WIEM ZE SIE ZNISZCZA I ICH SZKODA I PLUSZAKOW I TAKICH TAM PIERDUL TEZ NIE JAK MYSLICIE WINO BEDZIE DOBRE????? CZEKAM NA CIEKAWE RADY 馃檪
26 maja 2009 at 19:22Ja kocham czyta膰 ksi膮偶ki i je w艂a偶nie chcia艂abym dosta膰 zamiast kwiat贸w.Je偶li w og贸le bym bra艂a 偶lub 馃槈
26 maja 2009 at 20:56dokladnie, zaznacz to.
ja tez bym wolala winko.
ksiazki…za duze ryzyko, ze dostalabym jakies anioly i demony lub coelho:)))
27 maja 2009 at 08:17napewno nie unikniesz kwiat贸w, niekt贸re ciotki s膮 niereformowalne, ale my偶l臋, 偶e m艂odsze pokolenie zastosuje si臋 do Twojej pro偶by. 馃檪 napisz w zaproszeniu, unikniesz niepotrzebnych nieporozumie艅.
29 maja 2009 at 11:23Moja przyjaci贸艂ka zrobi艂a zbi贸rk臋 na hospicjum. Wg mnie 偶wietny pomys艂. Odgapi臋 od niej 馃檪
24 listopada 2009 at 15:53Zale偶y czy chcesz co偶 dla siebie koniecznie czy nie chcesz komu偶 pom贸c 馃檪
Jak co偶 to zobacz sobie Tu: [usuni臋to_link] Ja (narazie nie bo 偶lub ponad rok 馃榾 )ale na pewno jaki偶 dom dziecka odnajd臋 i mu pomog臋)
Wydaje mi si臋 偶e warto pom贸c. 馃檪
26 listopada 2009 at 17:23Dok艂adnie, jak napiszesz, 偶e nie chcesz kwiat贸w to m艂odzie偶 to we藕mie pod uwag臋;). Pomys艂 jakiej偶 zbi贸rki jest ca艂kiem fajny 馃檪
27 listopada 2009 at 13:14Czy m艂odzi czy starsi powinni podj膮膰 taki temat 馃檪 cel jest ciekawy :)[/code]
- AutorOdp.