• Autor
    Odp.
  • Fantasmagoria
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Witam wszystkie panie. Nie wiedziałam gdzie umieżcić ten wątek dlatego trafił tutaj 🙂 Jestem studentką i marzę o założeniu swojej własnej firmy a konkretnie sklepu internetowego z robioną przeze mnie biżuterią i dodatkami do wnętrz. Powoli staram się wszystko organizować. I tu mam do was ogromną prożbę. Razem z koleżanką (z którą zakładam sklep) nie możemy wymyżlić nazwy dlatego proszę przyżlijcie propozycje. Pani, która wymyżli najciekawszą nazwę będzie miała zniżkę jak już sklep ruszy 🙂
    Pozdrawiam 🙂

AgniesiaZ
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

A jaki typ biżuterii wyrabiacie?
    To znaczy handmade- wiadomo 😉 .
    Ale jaki styl?

Olusia
    Member
    • Tematów: 26
    • Odp.: 372
    • Pasjonat

Też myżlałam niedawno nad założeniem własnej firmy, ale wszystkie pomysły są z wyższej półki i nikt nie da mi nawet połowy tej kasy.. 😕
    Jeżli chodzi o nazwę to może „Cekin” lub „Niebieski koralik” lub nie wiem co 🙂

Fantasmagoria
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Nie zajmujemy się tylko jednym stylem. W naszej ofercie będzie można znaleźć: filc, sutasz, wire wrapping, decoupage, kolczyki z kamieni naturalnych i koralików. Oprócz tego będą też w późniejszym czasie dodatki do wnętrz, czyli szkatułki, ramki, żwieczniki,lustra zdobione techniką decoupage a także torebki z filcu, oraz poszewki 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Własna firma"

Przewiń na górę