Własna firma

• Ten temat ma 5 odpowiedzi, 6 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 7 lat temu przez Dorota123.
Wyświetlanie 6 wpisów - od 1 do 6 (z 6 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    paniola
    Uczestnik
    • Tematów: 1
    • Odp.: 0
    • Początkujący

Od zawsze marzyłam o swojej firmie, dlatego od razu po studiach postanowiłam wziąść sprawy w swoje ręce i załozyłam własny sklep internetowy. Do firmy podchodzę poważne dlatego postanowiłam skorzystac z usług firmy iSecure https://www.isecure.pl/ , w związku z RODO przyda sie w mojej firmie kilka zmian. Mam nadzieje, ze wreszcie bede spokojna.

Figlarna
    Uczestnik
    • Tematów: 0
    • Odp.: 35
    • Bywalec

A ja też wzięłam sprawy w swoje ręce, bo na państwo nie ma co liczyć i otworzyłam restaurację. ZUS mnie zeżre, a podatki wykończą 🙁

emila22
    Uczestnik
    • Tematów: 17
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

A gdzie prowadzicie księgowość w swoich firmach? Co myślicie o księgowości online?

dilmah
    Uczestnik
    • Tematów: 2
    • Odp.: 81
    • Stały bywalec

Moim zdaniem księgowość online jest dobrym rozwiązaniem. Zerknij sobie na przykład na stronę Tax Care, na pewno jest to tańsza opcja, dla mnie też wygodniejsza od tradycyjnego biura księgowego.

Ishtar
    Uczestnik
    • Tematów: 8
    • Odp.: 139
    • Zapaleniec

A jak Ci cenowo wychodzi, tak miesięcznie u nich? Opłaca się?

Dorota123
    Uczestnik
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

Pozwolę sobie odpisać, księgowość u nich zaczyna się od 99 zł miesięcznie. To ile zapłacisz zależy od różnych czynników, od ilości papierów, rodzaju działalności, formy opodatkowania. Najlepiej się z nimi skontaktuj i zobacz co proponują, bo mają tego naprawdę sporo

Wyświetlanie 6 wpisów - od 1 do 6 (z 6 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę