• Autor
    Odp.
  • szafranka19
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Hej mam taki problem mianowicie chodzi o moje wlosy. Są żredniej dlugosci kolor ciemny cały czas nosze kucyk, zadko kiedy je rozpuszczam. Mąż na mnie krzyczy ze bym cos z nimi zrobila jakas fryzure czy cos ze by te wlosy jakos inaczej wygladaly – fajniej. A jak pojde do fryzjera mam piekne wlosy do pierwszego mycie…. a pozniej znow to samo co polecacie?? co Moge z nimi zrobic jakies modne fryzury ?

marta_wiga
    Member
    • Odp.: 74
    • Stały bywalec

Idź do jakiegoż dobrego fryzjera (nie koniecznie drogiego!) Popytaj koleżanki, może mają jakiegoż fajnego. Poproż żeby zrobił Ci fryzurę, przy której nie trzeba pożwięcać dużo czasu na układanie. Spytaj jak ją pielęgnować. Niestety czasem trzeba na to pożwięcić trochę czasu, a jak znajdziesz dobrego fryzjera, który fajnie obetnie włosy to nawet nie trzeba będzie ich specjalnie układać żeby ładnie wyglądały.

Brenda
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 28
    • Bywalec

No, fryzjer zrobi ci super fryzurę i zapewni że będzie się super układała. A umyjesz włosy i cały efekt szlak trafi, Znam to, mam tak samo. Jedyna rada, to nauczyć się je układać. Okrągła szczotka, papiloty i prostownica. Siedź przed lustrem i kombinuj…eh

dzabersmok
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Na szczężcie panowie takich problemów nie mają, ale dla swojej miłożci są w stanie zrobić wiele jeżeli chodzi o fryzurę. Ba nawet żyletka im nie straszna. 😉
    [usunięto_link]

szafranka19
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

wlasnie chodzi o to, ze mam dobra fryzjerke jestem z niej zadowolona. Ale moje wlosy chyba do nieczego sie nie nadaja ;/

polin
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 415
    • Pasjonat

po porstu cwicz ukladanie, popros, zeby fryzkerka cos cie podszkolila przy nastepnej wizycie, nie ma sie co wstydzic tylko pytaj:D

cleeoo
    Member
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Najłatwiej jest układać fryzurke krótką tylko trzeba czesto podcinać u fryzjera. tylko nie wiem czy taka fryzura pasuje do twojej twarzy bo to tez ważne

Miska26
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 501
    • Zasłużony

Najlepiej znajdź dobrego fryzjera który zetnie ci tak włosy że nie będziesz musiała później problemu z ułożeniem ich, problem tylko w tym, że dobrego fryzjera znaleźć równie trudno jak igłę w stogu siana.

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Kup sobie maszynkę nie będzie problemu z włosami 😆

Cleo
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 857
    • Zasłużony

też mam strasznie podatne włosy,
    ale nie ważne jaką będziesz miała fryzurę

włosy są piękne jeżli są zdrowe, dlatego zacznij od żcięcia – najlepiej po prostu wycieniować włosy i dobrać odpowiednią grzywkę
    a następnie inwestycja w odżywki.
    polegam taką w spreyu z garniera zieloną. żwietnie odżywia włosy oraz jedwab

musisz też zdecydować czy prostujesz czy kręcisz włoski.
    wtedy potrzebna będzie Ci też dobra prostownica lub lokówka

chyba że masz naturalnie proste lub kręcone wlosy. wtedy masz problem z glowy 😉

lasiczka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

Najlepiej idź do stylisty, on ci doradzi.

milkajolka
    Member
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

ja bym wybrala cos takiego 8)

[usunięto_link]

nie wymaga duzo czasu 😳

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " włosy i fryzura"

Przewiń na górę