- AutorOdp.
- 9 sierpnia 2007 at 15:50
Napewno nie jeden z Was pamieta swoje dziecinstwo.Napiszcie w co lubiliscie sie bawic,co zbeirajliscie,kim chieliscie zostac w przyszlosci,no i wszystko na temat lat z dziecinstwa jak i ewentualnie podstawowki. 馃榾
Czekam na Wasze posty 馃槈
9 sierpnia 2007 at 16:40drugi temat, ktory ja juz zalozylam… hmmm? 馃槈
9 sierpnia 2007 at 16:43[usuni臋to_link]
tu jest link 馃檪 nawet nazwa tematu taka sama 馃檪
9 sierpnia 2007 at 16:53Ehhh wiele mam wspomnie艅 z dzieci艅stwa 馃榾
Jako ma艂a dziewczynka nie znosi艂am falbanisatych sukienek,w kt贸re z uporem maniaka moja rodzina mnie wciska艂a 馃槙
Bawi艂am sie przede wszystkim lalkami Barbie,mia艂am r贸zne akcesoria do zabawy,zbiera艂am magazyny Barbie,albumy na nakleiki i r贸zne takie pierdo艂y 馃檪 Bawi艂am sie jeszcze klockami Lego,kt贸re zbierali偶my z bratem i mamy ca艂e pud艂o do dzi偶 馃槈 Szala艂am na punkcie My little pony i na video ogl膮da艂am ju偶 chyba wszystkie bajki o ma艂ych kucykach,jakie powsta艂y 馃槅 mia艂am te偶 swoje w艂asne kuzyki of course 馃榾
Je偶li chodzi o jakies kolekcje to wspomniane juz klocki Lego oraz zabawki z kinderk贸w,kt贸rych mieli偶my ca艂e mn贸stwo ,a kt贸re ci膮gle jeszcze spoczywaj膮 w pude艂ku „na pami膮tk臋” 馃檪
Razem z moja przyjaci贸艂k膮 z dzieci艅stwa cz臋sto bawi艂y偶my si臋 w poczt臋,biuro,aptek臋,sklep mi臋sny,msz臋( shock: ) i piosenkarki.Chcia艂am by膰 wtedy w艂asnie piosenkark膮 馃榾 Potrafi艂am nawet spiewa膰 na freestylu,wymyslaj膮c swoje s艂owa i melodi臋 (freestyle pozosta艂 mi do dzi偶 jak wypije troszke ponad norm臋 馃槈 )Potem r贸偶nie…aktork膮,projektantk膮 mody,modelk膮,lekark膮… nawet zakonnic膮! 馃槅 Ka偶de wakacje sp臋dza艂am u babci,gdzie by艂am istn膮 gwiazda w偶r贸d dzieci 馃槅 i mia艂am milion pomys艂贸w na sp臋dzenie czasu 馃榾
Nie ma co,dzieci艅stwo mia艂am naprawd臋 s艂odkie i beztroskie 馃榾
Ehhhh to by艂y czasy… 馃榾 馃榾 馃榾10 sierpnia 2007 at 06:37Mi to zawsze przychodzi do g艂owy co偶 najg艂upszego co mo偶na zrobi膰 i… mam takie co偶.
Przy domu (mieszka艂am na wsi) mieli偶my do偶膰 wysok膮 ob贸rk臋 ze strychem na s艂om臋. Z kuzynk膮 zawsze po drabinie wchodzi艂y偶my na zarywaj膮cy si臋 strych i urz膮dzi艂y偶my sobie tam pokoik. Rodzice nas stamt膮d pogonili, ale my ju偶 bardzo polubi艂y偶my wysoko偶膰… Wchodzi艂y偶my na sam dach (tylko spr贸chnia艂e deski i papa) i to w jaki spos贸b – na furtk臋, z furtki na ma艂膮 szopk臋, na szopce stawia艂y偶my wiaderko i stoj膮c na nim podci膮ga艂y偶my si臋 na dach, po jego ni偶szej, spadowej stronie. Stamt膮d obserwowa艂y偶my wszystko.
Pewnego dnia wpad艂y偶my na genialny pomys艂 – spadochroniarstwo. Dzieci臋ca logika jest przera偶aj膮ca – spadochroniarze spadaja z wysoka wi臋c potrzebuj膮 du偶ego spadochronu, a ob贸rka nie jest taka wysoka wi臋c wystarczy dziecinny parasol… Wcz艂apa艂y偶my si臋 z tym parasolem na dach, a 偶e by艂 jeden i to m贸j to mia艂am piersze艅stwo… Na szcz臋偶cie zobaczyli mnie rodzice i powstrzymali przed skokiem.10 sierpnia 2007 at 07:13A moje dziecinstwo wygladalo podobnie jak u WarnGirl! 馃槅 Czyli standardowo byly klocki Lego,pase ich mam jeszcze w piwnicy dla swoich dzieci!! 馃槅 馃槅 Zawsze w opakowaniu klockow jak sie budowalo wg obrazka to ja zmienialam ,ulepszalam dana budowle hehe.:)
lalkami BARBIE rowniez dluugo sie bawilam razem z moja psiapsiola.Nawet cala podstawowke byly lalki BARBIE.Co jeszcze hmm..ooo!!A pamietacie zbieranie kolorowych karteczek do segregatorow i wymienianie sie??? 馃槅 馃槅 Jeny mialam tego pamietam prawie 2000! 馃榾 Pamietam rowniez jak mialam caly pokoj w plakatach zespolow,takich jak np. Backstreet boys,spice girls 馃槅 ,N’sync,Eiffel 65 mmm:D 馃槅 i wiele innych!
Albo zabawy podworkowe!!!Takie jak:
-linka
-guma do skakania z ekipa
-granie w 2 ognie
-klasy
-na kocyku bawienie sie lalkami w dom itp.
-spedzanie na zjezdzalni i laweczkach all day 馃槅
-opalanie sie i granie w karty na ogrodku u przyjaciela z ekipa z osiedla
to byly fajne czasy…Zawsze nie bylo nudno! 馃槅AHA!Jak bylam mala rowniez bawilam sie z kolezankami w karaoke,solowki i glosowania ,ktora lepiej zaspiewala,zatanczyla hehe.No i jak chodzilam na kursy tanca towarzyskiego z psiapsiola tez wiele smiechu bylo jak bylam momentami partnerem w tancu co sie klocilam hehe:D Zawsze chcialam byc zawodowa tancerka,bo ponc mam dobry sluch i dryg,szybko sie wczowam w muze,ale za rewelacyjnie uwazam,ze nie tancze,bo w koncu mistrzynia nie jestem.
Oj wiele z dziecinstwa by tu ejszcze opisywac 馃榾 Jak mi sie cosik przypomni to dopisze!Bo temat rzeka!!! 馃槈Ogolnie mialam wspaniale dziecinstwo i bardzo wesole.Nigdy ze mna sie nikt nie nudzil 馃榾
10 sierpnia 2007 at 07:23[usuni臋to_link] wrote:
Na szcz臋偶cie zobaczyli mnie rodzice i powstrzymali przed skokiem.
No niezla historia 馃槈 Na szczescie skonczyla sie dobrze.
10 sierpnia 2007 at 07:58Tigerko wydaje mi sie ze mamy podobny tok myslenia 馃槈
11 sierpnia 2007 at 08:07[usuni臋to_link] wrote:
Tigerko wydaje mi sie ze mamy podobny tok myslenia 馃槈
Hihi ciesze sie 馃槅 馃槈
11 sierpnia 2007 at 08:28hehe tylko zebysmy juz wiecej nie powtarzaly tematow 馃槢
11 sierpnia 2007 at 08:55Spoko Malinka bede uwazac. 馃槈
16 sierpnia 2007 at 20:42Przebiera艂am si臋 pierw za Pozkahontas i w malej wanience jezdzilam po miezkaniu, potem byla Xena. Przebieralam sie i z mieczem w reku chodzilam po osiedlu i krzyczalam jej „alalalallalalalalalalalalala sshhhiiiiiiiiiiiiiiiijaaaaa” :D:D:D:D:D
21 sierpnia 2007 at 08:40[usuni臋to_link] wrote:
Przebiera艂am si臋 pierw za Pozkahontas i w malej wanience jezdzilam po miezkaniu, potem byla Xena. Przebieralam sie i z mieczem w reku chodzilam po osiedlu i krzyczalam jej „alalalallalalalalalalalalala sshhhiiiiiiiiiiiiiiiijaaaaa” :D:D:D:D:D
Buehehhe 馃槅
21 sierpnia 2007 at 21:41a mi sie najbardziej kojarzy to jak by艂am ma艂a i ktokolwiek by sie mnie nie spyta艂 kim bym chia艂a zostac w przysz艂o偶ci to odpowiada艂am, 偶e zakonniac膮 8) a jak sie mnie pytali czy mam mo偶e jeszcze jakies inne pomys艂y to odpowiada艂am 偶e z艂odziejem tez bym mog艂a zostac 8) bystrzacha ze mnie byla co? 馃榾
28 sierpnia 2007 at 14:34o matko wspomnien z dziecinstwa mam ca艂膮膮膮 mase!. jak kuzynka do mnie przyjedzie to sobie tak wspominamy i sie smiejemy bo s膮 naprawde komiczne… i dobrze 馃檪 Kidys jak bylam ma艂a z kolezanka pobralysmy swoje zabawki (takie mniejsze) i chodzilysmy po domach i je sprzedawalysmy 馃槅 馃槅 馃槅 馃槅 馃槅 pamietam ze dzwonilysmy do domow i mowimy: mieszka tu jakies dziecko? 馃槅 馃槅 no ale utarg byl niezly … :p
- AutorOdp.