WSPOMNIENIA Z DZIECINSTWA…:)

• Autor
    Odp.
  • tigerka
    Member
    • Temat贸w: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Napewno nie jeden z Was pamieta swoje dziecinstwo.Napiszcie w co lubiliscie sie bawic,co zbeirajliscie,kim chieliscie zostac w przyszlosci,no i wszystko na temat lat z dziecinstwa jak i ewentualnie podstawowki. 馃榾

Czekam na Wasze posty 馃槈

Malinka
    Member
    • Temat贸w: 31
    • Odp.: 527
    • Zas艂u偶ony

drugi temat, ktory ja juz zalozylam… hmmm? 馃槈

Malinka
    Member
    • Zas艂u偶ony

[usuni臋to_link]

tu jest link 馃檪 nawet nazwa tematu taka sama 馃檪

WarnGirl
    Member
    • Temat贸w: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Ehhh wiele mam wspomnie艅 z dzieci艅stwa 馃榾
    Jako ma艂a dziewczynka nie znosi艂am falbanisatych sukienek,w kt贸re z uporem maniaka moja rodzina mnie wciska艂a 馃槙
    Bawi艂am sie przede wszystkim lalkami Barbie,mia艂am r贸zne akcesoria do zabawy,zbiera艂am magazyny Barbie,albumy na nakleiki i r贸zne takie pierdo艂y 馃檪 Bawi艂am sie jeszcze klockami Lego,kt贸re zbierali偶my z bratem i mamy ca艂e pud艂o do dzi偶 馃槈 Szala艂am na punkcie My little pony i na video ogl膮da艂am ju偶 chyba wszystkie bajki o ma艂ych kucykach,jakie powsta艂y 馃槅 mia艂am te偶 swoje w艂asne kuzyki of course 馃榾
    Je偶li chodzi o jakies kolekcje to wspomniane juz klocki Lego oraz zabawki z kinderk贸w,kt贸rych mieli偶my ca艂e mn贸stwo ,a kt贸re ci膮gle jeszcze spoczywaj膮 w pude艂ku „na pami膮tk臋” 馃檪
    Razem z moja przyjaci贸艂k膮 z dzieci艅stwa cz臋sto bawi艂y偶my si臋 w poczt臋,biuro,aptek臋,sklep mi臋sny,msz臋( shock: ) i piosenkarki.Chcia艂am by膰 wtedy w艂asnie piosenkark膮 馃榾 Potrafi艂am nawet spiewa膰 na freestylu,wymyslaj膮c swoje s艂owa i melodi臋 (freestyle pozosta艂 mi do dzi偶 jak wypije troszke ponad norm臋 馃槈 )Potem r贸偶nie…aktork膮,projektantk膮 mody,modelk膮,lekark膮… nawet zakonnic膮! 馃槅 Ka偶de wakacje sp臋dza艂am u babci,gdzie by艂am istn膮 gwiazda w偶r贸d dzieci 馃槅 i mia艂am milion pomys艂贸w na sp臋dzenie czasu 馃榾
    Nie ma co,dzieci艅stwo mia艂am naprawd臋 s艂odkie i beztroskie 馃榾
    Ehhhh to by艂y czasy… 馃榾 馃榾 馃榾

Serrafina
    Member
    • Temat贸w: 36
    • Odp.: 432
    • Pasjonat

Mi to zawsze przychodzi do g艂owy co偶 najg艂upszego co mo偶na zrobi膰 i… mam takie co偶.
    Przy domu (mieszka艂am na wsi) mieli偶my do偶膰 wysok膮 ob贸rk臋 ze strychem na s艂om臋. Z kuzynk膮 zawsze po drabinie wchodzi艂y偶my na zarywaj膮cy si臋 strych i urz膮dzi艂y偶my sobie tam pokoik. Rodzice nas stamt膮d pogonili, ale my ju偶 bardzo polubi艂y偶my wysoko偶膰… Wchodzi艂y偶my na sam dach (tylko spr贸chnia艂e deski i papa) i to w jaki spos贸b – na furtk臋, z furtki na ma艂膮 szopk臋, na szopce stawia艂y偶my wiaderko i stoj膮c na nim podci膮ga艂y偶my si臋 na dach, po jego ni偶szej, spadowej stronie. Stamt膮d obserwowa艂y偶my wszystko.
    Pewnego dnia wpad艂y偶my na genialny pomys艂 – spadochroniarstwo. Dzieci臋ca logika jest przera偶aj膮ca – spadochroniarze spadaja z wysoka wi臋c potrzebuj膮 du偶ego spadochronu, a ob贸rka nie jest taka wysoka wi臋c wystarczy dziecinny parasol… Wcz艂apa艂y偶my si臋 z tym parasolem na dach, a 偶e by艂 jeden i to m贸j to mia艂am piersze艅stwo… Na szcz臋偶cie zobaczyli mnie rodzice i powstrzymali przed skokiem.

tigerka
    Member
    • Ekspert

A moje dziecinstwo wygladalo podobnie jak u WarnGirl! 馃槅 Czyli standardowo byly klocki Lego,pase ich mam jeszcze w piwnicy dla swoich dzieci!! 馃槅 馃槅 Zawsze w opakowaniu klockow jak sie budowalo wg obrazka to ja zmienialam ,ulepszalam dana budowle hehe.:)
    lalkami BARBIE rowniez dluugo sie bawilam razem z moja psiapsiola.Nawet cala podstawowke byly lalki BARBIE.Co jeszcze hmm..ooo!!A pamietacie zbieranie kolorowych karteczek do segregatorow i wymienianie sie??? 馃槅 馃槅 Jeny mialam tego pamietam prawie 2000! 馃榾 Pamietam rowniez jak mialam caly pokoj w plakatach zespolow,takich jak np. Backstreet boys,spice girls 馃槅 ,N’sync,Eiffel 65 mmm:D 馃槅 i wiele innych!
    Albo zabawy podworkowe!!!Takie jak:
    -linka
    -guma do skakania z ekipa
    -granie w 2 ognie
    -klasy
    -na kocyku bawienie sie lalkami w dom itp.
    -spedzanie na zjezdzalni i laweczkach all day 馃槅
    -opalanie sie i granie w karty na ogrodku u przyjaciela z ekipa z osiedla
    to byly fajne czasy…Zawsze nie bylo nudno! 馃槅

AHA!Jak bylam mala rowniez bawilam sie z kolezankami w karaoke,solowki i glosowania ,ktora lepiej zaspiewala,zatanczyla hehe.No i jak chodzilam na kursy tanca towarzyskiego z psiapsiola tez wiele smiechu bylo jak bylam momentami partnerem w tancu co sie klocilam hehe:D Zawsze chcialam byc zawodowa tancerka,bo ponc mam dobry sluch i dryg,szybko sie wczowam w muze,ale za rewelacyjnie uwazam,ze nie tancze,bo w koncu mistrzynia nie jestem.
    Oj wiele z dziecinstwa by tu ejszcze opisywac 馃榾 Jak mi sie cosik przypomni to dopisze!Bo temat rzeka!!! 馃槈

Ogolnie mialam wspaniale dziecinstwo i bardzo wesole.Nigdy ze mna sie nikt nie nudzil 馃榾

Czerwona
    Member
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 783
    • Zas艂u偶ony

[usuni臋to_link] wrote:

Na szcz臋偶cie zobaczyli mnie rodzice i powstrzymali przed skokiem.

No niezla historia 馃槈 Na szczescie skonczyla sie dobrze.

Malinka
    Member
    • Zas艂u偶ony

Tigerko wydaje mi sie ze mamy podobny tok myslenia 馃槈

tigerka
    Member
    • Ekspert

[usuni臋to_link] wrote:

Tigerko wydaje mi sie ze mamy podobny tok myslenia 馃槈

Hihi ciesze sie 馃槅 馃槈

Malinka
    Member
    • Zas艂u偶ony

hehe tylko zebysmy juz wiecej nie powtarzaly tematow 馃槢

tigerka
    Member
    • Ekspert

Spoko Malinka bede uwazac. 馃槈

Demdi
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Przebiera艂am si臋 pierw za Pozkahontas i w malej wanience jezdzilam po miezkaniu, potem byla Xena. Przebieralam sie i z mieczem w reku chodzilam po osiedlu i krzyczalam jej „alalalallalalalalalalalalala sshhhiiiiiiiiiiiiiiiijaaaaa” :D:D:D:D:D

tigerka
    Member
    • Ekspert

[usuni臋to_link] wrote:

Przebiera艂am si臋 pierw za Pozkahontas i w malej wanience jezdzilam po miezkaniu, potem byla Xena. Przebieralam sie i z mieczem w reku chodzilam po osiedlu i krzyczalam jej „alalalallalalalalalalalalala sshhhiiiiiiiiiiiiiiiijaaaaa” :D:D:D:D:D

Buehehhe 馃槅

kasia20068
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 57
    • Sta艂y bywalec

a mi sie najbardziej kojarzy to jak by艂am ma艂a i ktokolwiek by sie mnie nie spyta艂 kim bym chia艂a zostac w przysz艂o偶ci to odpowiada艂am, 偶e zakonniac膮 8) a jak sie mnie pytali czy mam mo偶e jeszcze jakies inne pomys艂y to odpowiada艂am 偶e z艂odziejem tez bym mog艂a zostac 8) bystrzacha ze mnie byla co? 馃榾

kiziaa
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 259
    • Zapaleniec

o matko wspomnien z dziecinstwa mam ca艂膮膮膮 mase!. jak kuzynka do mnie przyjedzie to sobie tak wspominamy i sie smiejemy bo s膮 naprawde komiczne… i dobrze 馃檪 Kidys jak bylam ma艂a z kolezanka pobralysmy swoje zabawki (takie mniejsze) i chodzilysmy po domach i je sprzedawalysmy 馃槅 馃槅 馃槅 馃槅 馃槅 pamietam ze dzwonilysmy do domow i mowimy: mieszka tu jakies dziecko? 馃槅 馃槅 no ale utarg byl niezly … :p

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " WSPOMNIENIA Z DZIECINSTWA…:)"

Przewi艅 na g贸r臋