• Autor
    Odp.
  • kiziaa
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 259
    • Zapaleniec

a jeszcze mi sie przypomnia艂o: zawsze jak si臋 nudzi艂am to z bratem bralismy d艂ugopis i zeszyt (kazdy swoj) i chodzilismy po osiedlach i spisywalismy rejstracje samochodow hyhy.

tigerka
    Member
    • Temat贸w: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

[usuni臋to_link] wrote:

a jeszcze mi sie przypomnia艂o: zawsze jak si臋 nudzi艂am to z bratem bralismy d艂ugopis i zeszyt (kazdy swoj) i chodzilismy po osiedlach i spisywalismy rejstracje samochodow hyhy.

No 艂adnie, 艂adnie 馃槅 Niezle z Was rozrabiaki by艂y hihi :lol::wink:

kiziaa
    Member
    • Odp.: 259
    • Zapaleniec

a no no i to jakie ;p

tigerka
    Member
    • Temat贸w: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

[usuni臋to_link] wrote:

a no no i to jakie ;p

hyhyhy 馃槅 馃槅 馃槈

akerowa
    Member
    • Temat贸w: 7
    • Odp.: 127
    • Zapaleniec

Hehe ja to bym chcia艂a wr贸ci膰 chocia偶 na jeden dzie艅 do tamtych lat, wspomnie艅 moc. Chodzenie po drzewach, podkradanie jajek, czy warzyw u babci do gotowania, wszelkie podw贸rkowe zabawy…by艂a moc…najsmutniejsze jest to, 偶e dzi偶 dzieciaki wiele omija, czasy si臋 zmieni艂y i dzieci艅stwo inne…

lubuszanka87
    Member
    • Odp.: 80
    • Sta艂y bywalec

[usuni臋to_link] wrote:

Hehe ja to bym chcia艂a wr贸ci膰 chocia偶 na jeden dzie艅 do tamtych lat, wspomnie艅 moc. Chodzenie po drzewach, podkradanie jajek, czy warzyw u babci do gotowania, wszelkie podw贸rkowe zabawy…by艂a moc…najsmutniejsze jest to, 偶e dzi偶 dzieciaki wiele omija, czasy si臋 zmieni艂y i dzieci艅stwo inne…

A kt贸偶 by nie chcia艂 wr贸ci膰 do tych czas贸w. To po prostu pi臋kne wspomnienia. Ja si臋 wychowa艂am na wsi i kontakt z przyrod膮 by艂 czym偶 niezapomnianym.

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " WSPOMNIENIA Z DZIECINSTWA…:)"

Przewi艅 na g贸r臋