- AutorOdp.
- 1 września 2008 at 21:06
Wakacje się skończyły.Może nie dla wszystkich,ale jednak minione dwa miesiące były typowo wakacyjne.W związku z tym podzielcie się wrażeniami 🙂 co robiliżcie,gdzie byliżcie,co widzieliżcie… i ogólnie czy jesteżcie z tych wakacji zadowoleni 🙂 A może przydarzyło Wam się coż ciekawego??
Wspominajcie 😀1 września 2008 at 21:15ojj.. ja te wakacje wspominam super.. grecja, chorwacja, węgry.. 🙂 coż pięknego.. do tego zostałam ciocią, żlub siostry w ogóle.. szkoda że się skończyły już.. 😛
1 września 2008 at 21:23a ja.. wyjechałam na całe 5 dni, z czego 1 i ostatni po 7h w samochodzie.. poza tym praca, praca i praca w pięknej Warszawie.. chyba nie mam na co narzekać. ;/
2 września 2008 at 10:10Ja byłam tydzień w Tunezji – i było zajebiżcie!! Szkoda tylko że tak krótko – ale wspomnienia, pamiątki i zdjęcia zostaną 😉 szczególnie wspomnienia 😉 hehe…
4 września 2008 at 20:04A ja w sumie nigdzie nie byłam.Ale nie narzekam-jakoż te wakacji i tak były pełne wrażeń 😉 może za mało wyjazdów na basen(jak to bywało w zeszłym roku),ale i tak opalona jestem 😉 przynajmniej moge poiwedzieć,że odpoczęłam sobie za wszystkie czasy 😀
5 września 2008 at 06:52cieszę się, że już po…
cały rozkład dni wrócił „do normy”
nie znoszę „szablonowego” stylu życia, ale ten wakacyjny rozgardiasz…, przesada (jak dla mnie)15 września 2008 at 17:18a ja niestety nie miałam wakacji, chcieliżmy pojechać na kilka dni nad nasze morze, przejechaliżmy aż 150km i nam się zepsół samochodzik 🙁 była 1 w nocy, zostaliżmy zholowani do najbliższego miasta, dostaliżmy hotel i w sumie przespaliżmy się kilka godzin, następnie czekaliżmy aż zostanie naprawione auto, zrobiła się 14 i już po takich emocjach i nerwach nie mieliżmy siły jechać dalej więc wróciliżmy do domu…
16 września 2008 at 08:31poznalem najlepsza kobiete w moim zyciu
jestesmy razem
wiecej nie pamietam ;p16 września 2008 at 14:44ja w sumie nigdzie nie bylam tez we wakacje ale z takimi ludzmi z ktorymi te wakacje spedzilam to sie nigdy nie nudzilam i byly to jedne z lepszych wakacji hehe codziennie jechalismy na basen a pozniej na wieczor dzialy sie rozne rzeczy i powroty do domu o 3 nad ranem 😀
16 września 2008 at 17:23Pierwszy tydzień w górkach, drugi w (chyba) najpiękniejszej stolicy Europy. W pierwszym miejscu mieszka 102 mieszkańców, w drugim grubo ponad milion. Takie wakacje kontrastów 🙂
- AutorOdp.