- AutorOdp.
- 30 listopada 2008 at 18:42
częsta przyczyna nadmiernie suchej cery i włosów jest problem z cukrem w organiźmie, a dokładnie podwyższona glukozą to czesto zapowiada cukrzyce, trzeba sie przebadać! 😯
A jeżeli to nie to, to trzeba spróbować wetrzec we wlosy oliwke dziecięcą i umyc włoski jak zwykle jakimż dobrym szamponem 🙂 , ja jestem zadowolona z Nivea, maja spory wybór 😆 . ach i płuczemy włosy zimna wodą! 😉1 grudnia 2008 at 16:38mam ten sam problem z wypadaniem włosów próbowałam już niemal wszystkiego. ostatnio gdzież wyczytałam ze pomocna może być [usunięto_link]. myslalam, że ma zastosowanie tylko w przypadku zmarszczek, ale okazuje się, że można ten zabieg stosować na skórę głowy. czy któraż z Was próbowała w ten sposób sobie poradzic? i przy okazji.. ile taki zabieg kosztuje? pozdrawiam!
1 grudnia 2008 at 23:11ej jak to „płuczemy zimną wodą”???
mam się przeziębić??5 grudnia 2008 at 13:04Dla mnie super jest polska belissa
6 grudnia 2008 at 09:07Mam pytanie do Onione, czy ten Capiwit Ci pomógł?
14 grudnia 2008 at 10:29[usunięto_link] wrote:
Dla mnie super jest polska belissa
a cóż to takiego?
oraz, a propos nakładania jajek na głowę – mój kolega postanowił kiedyż w ten sposób ratować swoje coraz bardziej przerzedzające się włosy i w trakcie spłukiwania białko mu się żcięło na włosach;)
15 grudnia 2008 at 21:49Ja żcięłam w końcu włosy. Tylko trochę. To w połączeniu z hair okey pomogło i są mocniejsze.
Chyba że pomogła im guma do włosów której ostatnio używam 😉17 grudnia 2008 at 12:40przyklejasz sobie gumą włosy do skóry głowy, żeby nie wypadały?;)
19 grudnia 2008 at 15:49mniej więcej 😉
a tak na serio po prostu nią układam włosy tak żeby wyglądały na nieułożone 😉30 grudnia 2008 at 08:35a nie lepiej po prostu położyć się spać?:)
- AutorOdp.