Wyrok na 30latku prawiczku. Zabojstwo zycia w bialy dzien

• Autor
    Odp.
  • elm303
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 202
    • Zapaleniec

Wyrok na 30latku prawiczku. Zabojstwo zycia w bialy dzien na masową skale

Jesli zamiast lubic dziewczyny prowadziles z nimi wojne o sluszną sprawe poniewaz widziales jak sie [cenzura] panosza i nienawidziles je bo mialy wszystko czego bys pragnal, a one cie wrabialy w gre odwracajac czarne na biale z ciebie robiac czarne i masz 30lat to juz pozostaje ci tylko liczyc na konsekwencje i umierac, chcialoby sie powiedziec w bardzo mlodym wieku, jednak starym z powodu stresu z szargania sie psychicznego z dziewczynami, dodatkowo urodziles sie w zlym okresie bo teraz wszystko sie odwrocilo, kobiety zwyczajnie sie zabawiaja z mlodszymi a nawet gwalca ich. Ty mozesz tylko patrzec na to i umierac z cierpienia ze niemozesz tego dotknac nawet wzrokiem, ani nie masz zadnej tozsamosci, no chyba ze satysfakcjonuje cie bycie plcia brzydką, smiechy wyrazajace gleboko pogarde dla meskiego ciala przechodzacych dziewczyn gdy chlopak sie rozebral bo rola tego wymagala – w kinach od piatku, lub zdobywanie kobiet czyniac dzialania w kierunku ich oddajac im poklon budujac ich poczucie atrakcyjnosci szargajac wlasne. Nic ci niepozostalo a to wszystko co masz do powiedzenia, wiesz, jak to ci powie kazda live is. Nie jestesmy idealne niewzruszajac sie tym zupelnie jak widzisz na filmiku z youtube

atojj: wiesz kto to pedofil?
    aldoneczk..: wiem
    atojj: ktos zły?
    aldoneczk..: nie wiem?
    atojj: czy moze ktos chcacy sexu
    aldoneczk..: nie zawsze
    atojj: no ale i tak dochodzi do sexu
    aldoneczk..: nie chce mi sie o tym gadać pa
    ~aldoneczk.. zamknął okno priva
    atojj: bo przeciesz jak mezczyzna lubi dziewczynke to ona sie odrazu przystawia
    aldoneczk..: ona?
    atojj: a kto lubi tak lody robic i chce aby popatrzec na jej majteczki
    aldoneczk..: nie wszystkie są takie
    aldoneczk..: ile ty wogóle masz lat?
    atojj: 33
    ~aldoneczk.. zamknął okno priva
    atojj: chcialabys mnie w swoiej [cenzura]
    aldoneczk..: jeb sie
    atojj:[cenzura]
    aldoneczk..: mam chłopaka który ma 22 lata to wystarczy a nie coż starego ;/
    atojj: myslalem ze dla was kazdy jest stary
    aldoneczk..: to źle myslałeż
    atojj: to jednak wolicie starszych
    aldoneczk..: ja mam 14 on 22 to nie jest aż tak starszy
    atojj: no ale jednak[cenzura]
    aldoneczk..: ja tam nie wole
    aldoneczk..: z nim sexu nie uprawiam
    aldoneczk..: jeżeli ty nie masz dziewczyny albo żony to wątpie ze znajdziesz już
    ~aldoneczk.. wylogował się
    atojj: dlatego mezczyzni gwalca
    ~aldoneczk.. wylogował się

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

I wyciągasz takie wnioski na podstawie rozmowy na czacie z 14-latką??? to trochę żałosne jednak…

elm303
    Member
    • Zapaleniec

14latka czy kobieta to to samo, ta sama tresc ale starsza ma bardziej wyrafinowaną, kazda kobieta jest identyczna, wyspecjalizowana w swoim zawodzie, jedynie rozni sie troche przybraniami, stylami, chociaz ma ich tysiace , ogolnie jest to samo, zionie jedno, rozmow tysiace, realia sa jasne, tylko ze nie kazdy jest pisarzem aby opisac je w calosc a jak nim jest to zaprzedal sie kobietą i pisze wiersze dla nich. Pisanie sobie tak poprostu niewiele zmienia, a wywalenie calego ataku na kobiety i przez to wyzwolenie sie meskosci jest trudne

WarnGirl
    Member
    • Guru

Elm, skoro dla Ciebie 14-latka i kobieta dojrzała to 'jedno i to samo’ to nie ma się co dziwić,że masz problemy.Może powinieneż udać się do jakiegoż psychologa,bo ewidentnie masz poważny kłopot z podejżciem do kobiet. Pewnie już o to pytałam… ale czy Ty masz jakież złe dożwiadczenia z płcią piękną??? co kobiety Ci zrobiły, że tak ich nienawidzisz? 😛

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Tak naprawdę elm robi sobie jaja i uwielbia kobiety 😀

elm303
    Member
    • Zapaleniec

]NIEUZYWAJ TEGO OKRESLENIA PLEC PIEKNA [cenzura] GDY ZE MNA ROZMAWIASZ NIE JESTEM ZADNA PLCIA BRZYDKA JEBANA NIEMYSLACA LOGICZNIE [cenzura] ZE JELSI NAZYWASZ SIE PLCIA PIEKNA TO OZNACZA ZE JA JESTEM PLCIA BRZYDKA A NIECHCE BYC ZADNA PLCIA BRZYDKA I NIGYD NIA NIECHCIALEM BYC BO DLA MNIE TEZ SIE LICZY WYGLAD [cenzura] I MOJE CIALO Z KTORYM NIECHCE ZASYPIAC MYSLAC ZE JEST BRZYDKIE MOZE DLA CIEBIE TO NIE JEST WAZNE ALE DLA MNIE LICZA SIE MOJE DLONIE USTA TY JE PEWNIE NABLYSZCZASZ A MOJE SA NATURALNE I NIEBEDZIESZ WIECEJ [cenzura]

WarnGirl
    Member
    • Guru

😯
    Proszę mnie nie obrażać,prostaku!!!

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Zbanujcie go i problem z głowy.

elm303
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

😯
    Proszę mnie nie obrażać,prostaku!!!

prosze nie byc taką [cenzura]

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Wyrok na 30latku prawiczku. Zabojstwo zycia w bialy dzien"

Przewiń na górę