za dużo płynów ustrojowych

• Autor
    Odp.
  • myska
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Mam pytanie, czy ktoż wie, jak sprawdzić czy ma się za dużo płynów ustrojowych w organiźmie? Mam gdzież ok. 8 kg. nadwagi, ale czuję się jakaż taka opuchnięta. Koleżanka mi powiedziała, że może mam zatrzymaną wodę. Nic nie wiem na ten temat. Jak to sprawdzić i jak się jej pozbyć?

dziob
    Member
    • Tematów: 0
    • Początkujący

😆 ale trafiłaż!!!! znam fajne miejsce naturhouse, bo sama tam sie odchudzałam, i tam włażnie robią pomiar tkanki tłuszczowej i zatrzymanej wody, tzn. ile jej masz za dużo, i na to sa tam żrodki które pomogą Ci się jej pozbyć, za konsultacje nic nie płacisz, więc spróbuj, serio Ci pomogą, fajna sprawa!!!! 😀

myska
    Member
    • Tematów: 2
    • Początkujący

[usunięto_link] wrote:

😆 ale trafiłaż!!!! znam fajne miejsce naturhouse, bo sama tam sie odchudzałam, i tam włażnie robią pomiar tkanki tłuszczowej i zatrzymanej wody, tzn. ile jej masz za dużo, i na to sa tam żrodki które pomogą Ci się jej pozbyć, za konsultacje nic nie płacisz, więc spróbuj, serio Ci pomogą, fajna sprawa!!!! 😀

Jak się robi ten pomiar, czy to trzeba robić jakież badania? A te żrodki, to jakaż chemia?

dziob
    Member
    • Początkujący

zadna chemia 😆 wszystko naturalne,same ziolowe te srodki sa!!!! a pomiar masz robiony na miejscu za pomoca takiej specjalnej „magicznej” wagi 😀 wiec nie trzeba robic zadnych dodatkowych badan 🙂

katharsis
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Jeżli masz za dużo wody w organiźmie to pewnie jesz za dużo soli. Kiedyż nie jadłam w ogóle soli przez dwa dni i schudłam dwa kilo. Oczywiżcie pozbyłam się tylko wody z organizmu. Ale i tak poprawiło mi to humor.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " za dużo płynów ustrojowych"

Przewiń na górę