- AutorOdp.
- 24 stycznia 2007 at 16:47
Nowa zabawa 🙂 Ktoż wrzuca zdjęcie a inna osoba musi zgadnąć kim jest postać na zdjeciu 🙂 Jeżeli odpowiedz jest prawidłowa, to osoba która zgadła daje następną zagadkę …No to może ja zaczne 😳
kim jest ten Pan ❓
[usunięto_link]
24 stycznia 2007 at 16:49keanu reves czy jakos tak, ale bardzo przystojny zawsze mi sie podobał, super facet
myslę że odpowiedź prawidłowa więc podaje zagadke trochę z innej beczki bo wklejać fotek nie potrafię 😳
Przeczytaj pytanie, poważnie zastanów się nad odpowiedzią. To nie jest żadna podchwytliwa sztuczka.
Kobieta na pogrzebie swojej matki spotkała mężczyznę, którego dotąd nie znała. Mężczyzna wydal się jej niesamowity, był jakby z jej snów.
Od razu go pokochała, ale nie poprosiła o jego numer telefonu i później nie mogła go odnaleźć.
Kilka dni potem zabiła swoja siostrę.Pytanie: Jaki był motyw zabicia siostry?
Daj sobie trochę czasu na refleksje zanim odpowiesz. Jeżli ktoż odpowie prawidłowo to dam znać[bo i tak tu co dzień zaglądam]
24 stycznia 2007 at 17:08➡ obstawiam, że to mógł być nowy chłopak siostry, ale to by było banalne więc pewnie nie mam racji 😉
24 stycznia 2007 at 17:23zła odpowieź
24 stycznia 2007 at 17:36wiedziałam 😆 a nie szkodziło spróbować. NO to jestem ciekawa…
24 stycznia 2007 at 17:58Siostra zrobiła jej psikusa i przebrała się za tego przystojniaka.Później wszystko wyszło na jaw i kobieta się zdenerwowała i w afekcie zabiła swoją siostrę 😀
24 stycznia 2007 at 18:13zła odpowiedź
25 stycznia 2007 at 16:35W tym temacie chodzilo mi o wklejanie zdjęć i zgadywanie kim jest postać 🙄 🙄
25 stycznia 2007 at 17:38ok tylko, że ja zdjęć nie umiem wklejać 😳
no ale żeby nie wstrzymywać zabawy to podam odpowiedź➡ Odpowiedź: miała nadzieję, że mężczyzna znowu pojawi się na pogrzebie…
Jeżli odpowiedziałeż poprawnie, to myżlisz jak psychopata. To był test znanego amerykańskiego psychologa, który używał go, aby sprawdzić, czy czyjaż mentalnożć jest mentalnożcią zabójcy. Wielu aresztowanych seryjnych morderców zostało poddanych temu testowi i ich odpowiedzi były zawsze prawidłowe.
Jeżli nie udało ci się włażciwie odpowiedzieć -dobrze dla ciebie.
25 stycznia 2007 at 18:47😀 skoro dobrze no to jestem zadowolona ze swej złej odpowiedzi :p
No to zagadka.. Kto to jest ?
25 stycznia 2007 at 21:18farfalla daj jakąż podpowiedź 😳 😳
Z jakiej branży ❓27 stycznia 2007 at 10:09Aktorka grająca ostanio w bardzo popularnym filmie o oriencie. 😉
29 stycznia 2007 at 21:19Hmmmm…a możesz coż wiecej o tej pani 😉 bo nie mam pojęcia 😯
31 stycznia 2007 at 20:15nie mogę napisać w czym grała bo to już będzie za łatwe. Ale powiem, że jest ona jedną z najpopularniejszych aktorek chińskich grającą w produkcjach także amerykańskich. ostatno była także jedną z członków jury na bardzo prestiżowej gali filmowej 😉
31 stycznia 2007 at 21:47moze to lucy liu ❓
- AutorOdp.