- AutorOdp.
- 1 lutego 2007 at 13:30
Nie.
1 lutego 2007 at 13:42kurcze cięzki orzech do zgryzienia… znam adres tego obrazka wiem z jakiej strony poczhodzi ale w zasadzie nic mi to nie dało. Może to ta aktorka która grała w horrorze’ring’?
1 lutego 2007 at 15:54Nie.
1 lutego 2007 at 20:04A może jeszcz jakąż podpowiedz ,dotyczącą jej życia 🙂
4 lutego 2007 at 18:15Aktorka ta zdobyła w młodszych latach ( przed rozpoczęciem kariery aktorskiej ) mistrzostwo Chin w tańcu. To jest ostatnia podpowiedź, jesli nie odgadniecie lub poddacie sie to wyjawiam odpowiedź 😉
4 lutego 2007 at 20:57Ziyi Zhang
5 lutego 2007 at 11:20Tak:) Nareszcie. A zdjęcie pochodzi z filmu ’ 2046 ’ -> [usunięto_link]
6 lutego 2007 at 11:36Widzę, że nikt nie chce się wziążć za nową zagadkę więc oto ona :
Kim jest ten pan ? ( Uwielbiam filmy z jego udziałem 🙂 )
P.S Staram się wybierać takie zdjęcia na których nie będzie ODRAZU widać kim jest dana osoba, bo inaczej nie byłoby chyba zabawy 😛
19 lutego 2007 at 17:02osoba która zgadła powinna wrzucić kolejną zagadkę
19 lutego 2007 at 19:44ja nie umiem wrzucać zdjęć 😳
a co do fotki to farfalla moze jakaż podpowiedź bo w zyciu nie zgadniemy 😀19 lutego 2007 at 19:46[usunięto_link] wrote:
ja nie umiem wrzucać zdjęć 😳
Jak nie umiesz?
Wrzucasz adres obrazka i po zaznaczeniu go, opatrzasz go formatem „Img” – taki przycisk nad polem tekstowym 😀
W taki oto sposób:
Tylko bez spacji bo wtedy to wyjdzie sam link.
Znaczniki „Img” muszą być przy linku, z jednej i drugiej strony.
Tak jak wyżej to widać 😀19 lutego 2007 at 20:25no to u mnie chyba coż nie tak jest bo robie na wszystkie sposoby i nie ma obrazka
czyli znajduje jakąż fotke na necie wciskam’kopiuj adres obrazka’ wklejam tu zaznaczam i 'img’ z tym że po zaznaczeniu 'img’ jest tylko na końcu linka tzn zauwazyłam że ostatnio nawet pogrubienie liter nie chce mi działać…. no ale mniejsza z tym19 lutego 2007 at 20:32No włażnie!
Ostatnio tylko jeden znacznik wyskakuje, na przykład „[img]”Dlatego trzeba kliknąć dwa razy, aż pojawią się dwa i umieżcić je w odpowiednich miejscach.
Zaznaczamy na przykład „[img]” i przeciągamy na początek linku.
Natomiast „[/img]” zostaje na końcu linku.19 lutego 2007 at 20:37próbowałam i to mi wyszło
wkleiłam link, zaznaczyłam potem 2x’img’ zaznaczam 'img’ przeciagam na poczatek i taki oto efekt19 lutego 2007 at 20:39Jak widzisz u mnie to samo…………..SZOK!!!
Spróbuj wkleić inne zdjęcie 😀
Może to forum po prostu nie obsługuje niektórych adresów… 😕
- AutorOdp.