• Autor
    Odp.
  • mia1980
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

najlepiej by było gdybyż skonsultowała to z ginekologiem. A jeżli do tego masz upławy o nieciekawym zabarieniu to ta wizyta byłaby najbardziej wskazana. Ja osobiżcie nie mam takiego problemu no fakt może po całym dniu, a juz napewno gdybym była w jakiejż bieliźnie elastycznej albo gdybym miała fkładkę hig[to juz w połowie dnia byłby niezły zapach]. Dlatego staram sie unikac takiej bielizny a juz tym bardziej fkładek. I jeszcze jedno… na zapach z intymnych miejsc ma duzy wpływ to co jemy… wiadomo, że jak zjesz jakąż duszoną cebulke to fiołkami nie bedzie pachnieć

Tuska
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 396
    • Pasjonat

Niestety nie pomoge bo nie mam takiego problemu mysle jednak ze jak najszybciej powinnas skonsultoac sie z lekarzem bo na pewno nie jest to normalny objaw, tym bardzie jesli nie jestes pod stałą kontrola ginekologiczna. Powodzenia:)

martitazwwa87
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 49
    • Stały bywalec

Takie nieprzyjemne zapachy mogą mieć związek z zapaleniem bądź grzybicą pochwy..
    Jeżeli dodatkowo utrzymują się jakież upławy o żółtawym zabarwieniu musisz koniecznie skonsultować to z ginekologiem…!!
    Nie używaj mydełek do higieny intymnej tylko myj się normalnym mydłem bądź płynem do kompieli.
    Po przebudzeniu korzystaj z prysznica tak samo przed snem..

maljoanna
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

Ttez Ci nie pomogę ale zachęcam do odwiedzenia lekarza ginekologa bo to moga być poważne rzeczy nadrzerki czy jakies inne bakterie.
    Nie zaniedbuj tego kochana!!!!!!

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Zapach kobiety???"

Przewiń na górę