- AutorOdp.
- 26 stycznia 2007 at 19:01
najlepiej by było gdybyż skonsultowała to z ginekologiem. A jeżli do tego masz upławy o nieciekawym zabarieniu to ta wizyta byłaby najbardziej wskazana. Ja osobiżcie nie mam takiego problemu no fakt może po całym dniu, a juz napewno gdybym była w jakiejż bieliźnie elastycznej albo gdybym miała fkładkę hig[to juz w połowie dnia byłby niezły zapach]. Dlatego staram sie unikac takiej bielizny a juz tym bardziej fkładek. I jeszcze jedno… na zapach z intymnych miejsc ma duzy wpływ to co jemy… wiadomo, że jak zjesz jakąż duszoną cebulke to fiołkami nie bedzie pachnieć
27 stycznia 2007 at 00:26Niestety nie pomoge bo nie mam takiego problemu mysle jednak ze jak najszybciej powinnas skonsultoac sie z lekarzem bo na pewno nie jest to normalny objaw, tym bardzie jesli nie jestes pod stałą kontrola ginekologiczna. Powodzenia:)
25 lutego 2007 at 17:50Takie nieprzyjemne zapachy mogą mieć związek z zapaleniem bądź grzybicą pochwy..
Jeżeli dodatkowo utrzymują się jakież upławy o żółtawym zabarwieniu musisz koniecznie skonsultować to z ginekologiem…!!
Nie używaj mydełek do higieny intymnej tylko myj się normalnym mydłem bądź płynem do kompieli.
Po przebudzeniu korzystaj z prysznica tak samo przed snem..23 marca 2007 at 15:31Ttez Ci nie pomogę ale zachęcam do odwiedzenia lekarza ginekologa bo to moga być poważne rzeczy nadrzerki czy jakies inne bakterie.
Nie zaniedbuj tego kochana!!!!!! - AutorOdp.