- AutorOdp.
- 21 lipca 2006 at 09:25
nie mam pojęcia jak rozpoznać zbliżające się zaręczny :(, a może to i lepiej dać się zaskoczyć
26 lipca 2006 at 18:51to kwestia gustu. zareczyny to byla nasza wspolna decyzja, jednak dzien kiedy to si estalo byl dla mnei zaskoczeniem, mimo ze na pierscionek lekko nakierowalam mojego mezczyzne to i tak ogolnie zareczyny podobaly mi sie bardzo, choc nie bylo ani swiec ani kolacji ani kwiatow pozdrowionka!! 🙂
31 października 2006 at 09:15Ja słyszałam, że pierżcionek powinien być ze złota, podobnie jak obrączka. Więc co teraz skoro ja nie ciepie złota a lubię srebro?
9 listopada 2006 at 21:14Ja również nie przepadam za złotem :// zdecydowanie wole srebro :ok:
10 listopada 2006 at 17:35Ja wybierałam pierżcionek z moim byłym chłopakiem( bo już nie jestesmy razem) i wybraliżmy razem pierżcionek. Zareczyny były ustalone,żadnego elementu zaskoczenia nie było,ale byłam mimo to szczeżliwa. Natomisat tez wtedy pojawił się problem,że nie lubie złota,więc poszliżmy na kompromis i miałam pierżcionek z białego złota :)wyglada jak srebro więc do wsyztskiego pasuje,mozna dobrac taki który ma troszke żółtego złota to wtedy bedzie ładnie pasował do obraczki – tak przynajmniej mi wtedy doradzał ekspedient 🙂
10 listopada 2006 at 22:48no tak a ja w ogole nie nosze pierżcionka zaręczynowego………
18 marca 2008 at 09:29ja byłam po pierżcionek razem z facetem 🙂 sama wybrałam 🙂 on doradzał i finansował 😛
zaręczyny mieliżmy tylko we dwójke 😛 ale planujemy zrobić takie bardziej oficjalne 😛 rodzinny obiadek, jego rodzice moi itd 🙂 tradycyjnie 😛
19 marca 2008 at 12:06[usunięto_link] wrote:
A ja do piersciona w zasadzie nie rpzywiazywalam wagi, kupilismy wspolnie a teraz gdzies lezy w szufladzie:)
Jak to leży w szufladzie? 🙁
Ja ze swoim jeszcze wtedy chłopakiem czasami wchodziłam do sklepu jubilerskiego i pokazywałam Mu jakie mi się podobają.
Pierżcionek kupił sam i straaaasznie mnie zaskoczył… 🙂
EDIT: Ja już jestem po oficjalnych zaręczynach :]
[usunięto_link] wrote:
nie mam pojęcia jak rozpoznać zbliżające się zaręczny :(, a może to i lepiej dać się zaskoczyć
A po co Ci rozpoznawać? :/ Nie lepsza niespodzianka?
26 marca 2008 at 20:50Ja myżlę, że chyba jednak lepiej iżć z facetem i wybrać pierżcionek razem. Ale nie ustalać daty zaręczyn oczywiżcie, żeby było z zaskoczenia. A kiedy to facet zrobi to już siła jego wyobraźni 🙄 Ja napewno tak zrobie 😉 Ale to za przynajmniej dwa lata 😆 😳
- AutorOdp.