- AutorOdp.
- 17 sierpnia 2009 at 06:45
Spotykam sie od jakiegos czasu z facetem, i staram mu sie zaufac, a uwierzcie, ze ciezko mi jakos to przychodzi. Mial sie starac, a tu na urlopie wyszła na jaw rewelacja. Pomijajac fakt, ze co chwila dzwoni jakas kolezanka do niego to okazalo sie, ze z jedna pisze niewybredne smsy. Moze to dziecinne z mojej strony. Ale czy bedac w zwiazku pisze sie do kogos teksty pt. K.C. moj aniolku, albo jakies inne rzeczy dotyczace seksu??
Warto zaufac takiemu facetowi? Jak jest ze mna to wydaje mi sie, ze moze zrobil glupote i juz. Ale jak idzie na impreze ze swoimi kolezankami to przestaje wogole widziec sens spotykania sie z kims takim ….
17 sierpnia 2009 at 08:59ja uważam że będąc w związku, nie ma prawa sie pisać takich smsów do innych dziewczyn, jak cos to tylko do Ciebie. dla mnie to zdrada. Ma sie dziewczyne to piszę sie TYLKO do Niej kocham CIe, i jeszcze słodzi( aniołku) a nie do innych ,,koleżanek”.
17 sierpnia 2009 at 10:03wiesz, powiem szczerze, ze ja osobiscie nie pozwlilabym facetowi na takie cos… tym bardziej jezeli to jest poczatek , to moim zdaniem nie rokuje to dobrze na przyszlosc ;/ pogadaj z nim…
17 sierpnia 2009 at 10:38oj nie zapowiada się na dobry materiał. Ale skąd o tym wiesz? zajrzałaż mu do kom? moze bylas zestresowana i nie spojrzalas na date wyslania tego smsa, moze to jakas stara sprawa i nie warto sie stresowac?
17 sierpnia 2009 at 10:44Facet nie powinien pisac takich smsow.Pogadaj z nim.A wlasnie skad o nich wiesz? przegladalas mu telefon?
17 sierpnia 2009 at 12:23pozyczylam mu swoj tel bo mu padla bateria ( a ja mam 2 i jednego na urlopie nie uzywam) no i conieco zostalo w pamieci mojego…. pisal to dokladnie bedac ze mna na wyjezdzie. gadalismy. powiedzial, ze dlugo byl singlem i ze moze nie umie/ umial?????? rozgraniczyc tego co wolno komus bedacemu w zwiazku… niby z ta „kolezanka” rozmawiam i mowil jej ze to koniec ich przyjazni… no i ze ja jestem wazniejsza… tylko czy na samym poczatku powinnnam mu wybaczyc??? na razie mu powiedzialam ze strasznie to zwiekszylo moj dystans do niego 🙁
18 sierpnia 2009 at 14:33Uważam, że powinnaż od razu zareagować i postawić sprawę jasno.
takich rzeczy nie wolno lekceważyć bo potem się powiększą, a co gorsza on nie będzie uważał to za nic złego.Nie pozwól mu na takie zachowania, albo Ty i pożwięcenie oraz oddanie Tobie, albo zabawa i hulanki. Od tego ma Ciebie, żeby Tobie słodzić, Ciebie kochać, z tobą pisać takie smsy czy robić różne rzeczy i oczekiwać tego samego.
Teraz jeszcze tego nie traktujesz bardzo źle, ale z czasem za pół roku, rok będzie to poważnym problemem.
12 lutego 2010 at 20:50Minęło trochę czasu, początkowo obiecał się z nią poprostu przestać kontaktować, bo jakos jego tłumaczenia, że długo był sam i dlatego tak pisał byly mao satysfakcjonujące!!
A teraz niespodzianka, zapytałam czy z nią ma kontakt, rozmawia…
Odpowiedzial, ze to jego przyjaciołka i ma z nia kontakt… i ze nie bede mu wybierac znajomych…
Nie jestem dzieckiem, nie chce mu znajomych wybierac ale takie cos? Teraz stracilam zaufanie. A czy mozna miec zaufanie do kogos takiego? Az przykro patrzec 🙁
13 lutego 2010 at 10:05’nie będziesz mu wybierała znajomych… ok, z tym się zgadzam. każdy ma prawo do zawierania indywidualnych znajomożci.
ale ewidentnie widać, że Twój facet jest niesłowny. skoro powiedział, że przestanie się z nią kontaktować, to tak powinien zrobić. mógł też od razu postawić sprawę jasno, że nie ma zamiaru zrywać kontaktu, albo zmieniać stopnia ich zażyłożci, ale wtedy Ty na wszystko spojrzałabyż inaczej.wydaje mi się, że powinnaż odbyć poważną rozmowę ze swoim mężczyzną. bo zaczyna się od takiego kłamstwa, a nie wiadomo jakimi kłamstwami może Cię częstować w przyszłożci.
13 lutego 2010 at 14:35Ja to jestem przeczulona na takie zachowania faceta,bo kiedys nie zauwazyłam,że tak pisze ze swoja kolezanka i ufałam żlepo i powiem szczerze,że sie przejechałam…no i sie rozstaliżmy…
13 lutego 2010 at 22:33moim zdaniem jesteż naiwna.
Ja na Twoim miejscu bym nie uwierzyła w ani jedno jego słowo po czymż takim i nie dlatego że pisał takie smsy a dlatego że Cię okłamał…
Teksty że był długo singlem i teraz nie wie co dobre a co złe to raczej niech wciska dziewczynkom szesnastoletnim…
- AutorOdp.