• Autor
    Odp.
  • Oledzka
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

Ja od zawsze walczyłam wskazówka na wadze, mam tendencje do tycia…a teraz jestem w 5 miesiącu ciązy i mam po prostu ogromny apetyt na wszystko 😆 ….tym bardziej ze do dzisiaj rzucam palenie(tak wiem to straszliwie szkodliwe…naprawde mi wstyd 😳 ) a ich rzucenie wiaze sie z podjadaniem(tzn nie moge sie opanowac)…ehhh ….a tyłek rosnie po cichu, szybciej od brzuszka 😳
    Zazdroszczę wam teraz dziewczyny, chetnie skatowałabym sie jakas dietka, nawet dla samej swiadomosci ze probuje coż ze soba zrobic, 😆
    ale może jak juz urodze, to bede miała tyle bieganiny przy synku, ze na jedzenie bedzie mniej czasu 😀

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Oj Ty to lepiej nie myżl teraz o tyciu. Urodzisz to i schudniesz. Rzuc te fajki jak najszybciej. Powinas to chyba dawno zrobic skoro jestes juz w 5 miesiacu…. 😕

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Pierwsza sprawa- skończ z fajkami.
    Druga- też myżlę, że jak urodzisz to schudniesz, najpierw tracąc brzuszek;) a później dziecko zapewni Ci trochę ćwiczeń, siłą rzeczy. 😉

Banka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 128
    • Zapaleniec

pewnie nie ma sie co zamartwiac daj mu wyjsc:)a potem samo pojdzie tak jak przyszlo jesli mu troche pomorzesz;)powoedznia!

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

@Bańka wrote:

pewnie nie ma sie co zamartwiac daj mu wyjsc:)a potem samo pojdzie tak jak przyszlo jesli mu troche pomorzesz;)powoedznia!

O co tu chodzi? 😯

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

@Olguż wrote:

@Bańka wrote:

O co tu chodzi? 😯

Też się trochę zagubiłam…. moze jeszcze nie do końca sie obudzilam 😕

Oledzka
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

szczerze mówiac, ja tez nie mam pojecia o co ci chodzi…no z pewnoscia ta sama drogą co weszło musi wyjżć, bo innego wyjscia nie ma 🙂
    ale nie wiem jak to sie ma do mojej wypowiedzi.

zuza_130
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 218
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

@Olguż wrote:

@Bańka wrote:

O co tu chodzi? 😯

Też się trochę zagubiłam…. moze jeszcze nie do końca sie obudzilam 😕

radosna riposta:) uwieeelbiam 😀

Malinka
    Member
    • Tematów: 31
    • Odp.: 527
    • Zasłużony

@Bańka wrote:

hehe zapewne chodzi o to zeby dac wyjsc najpierw maluszkowi, a potem tak latwo jak przyszlo tycie powinno latwo pojsci jesli sie mu pomoze-czyli cwiczenia, dieta 🙂

Tylko ja zrozumialam?:P

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Zazdroszczę :)"

Przewiń na górę