- AutorOdp.
- 14 czerwca 2011 at 11:11
hejka! Tak jak napisalam w temacie jestem troche zbuntowana osoba, ale chyba jeszcze bardziej zbuntowane są moje wlosy 😛 niby jest ich dużo, ale stercza sobie kazdy w swoim kierunku, są takie sianowate. Może znacie jakiż sposob zeby je okielznac, oczywisie nie rezygnuja z objetosci, bo to lubie, ale zeby… powiedzmy… bardziej się mnie sluchaly 😛
15 czerwca 2011 at 10:06czesać? 😉
A tak na poważnie to ciężko stwierdzić po tym opisie jakie masz włosy. Jesli chodzi o to że są „sianowate” to koniecznie dużo odżywek i jakiż maseczek. Jeżli sterczą po prostu w różne strony to powinno Ci odpowiadać przy Twoim charakterze 😉
Może po prostu wybierz się do fryzjera który doradzi ci odpowiednią fryzurę i ew. kosmetyki?15 czerwca 2011 at 10:37niepokorna dziewczyna probuje okielznac swoje wlosy 😀 niezla historia 😛 sluchaj, jeżli zalezy ci na objetosci wlosow to polecam got2 powder’ful taki puder do stylizacji, ukladasz sobie dowolna fryzure w krotkim czasie. Ja uzywam od niedawna, zreszta to chyba nowy kosmetyk jest
15 czerwca 2011 at 14:25heheh puder? Myslalam ze puder to tylko do twarzy, albo ewentualnie w kuchni przydaje się cukier puder, ale sypac to sobie na glowe 😛 no nie wiem…
15 czerwca 2011 at 21:55uwierz mi, ze to dziala tak jak pisalam wszesniej. Bierzesz niewielka ilos na dlonie, rozcierasz, a potem nakladasz na wlosy:) proste 😀
- AutorOdp.