Zbuntowana fryzura zbuntowanej dziewczyny

Wy艣wietlanie 5 wpis贸w - od 1 do 5 (z 5 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    boziga
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 7
    • Pocz膮tkuj膮cy

hejka! Tak jak napisalam w temacie jestem troche zbuntowana osoba, ale chyba jeszcze bardziej zbuntowane s膮 moje wlosy 馃槢 niby jest ich du偶o, ale stercza sobie kazdy w swoim kierunku, s膮 takie sianowate. Mo偶e znacie jaki偶 sposob zeby je okielznac, oczywisie nie rezygnuja z objetosci, bo to lubie, ale zeby… powiedzmy… bardziej si臋 mnie sluchaly 馃槢

Cebula
    Cz艂onek
    • Odp.: 82
    • Sta艂y bywalec

czesa膰? 馃槈
    A tak na powa偶nie to ci臋偶ko stwierdzi膰 po tym opisie jakie masz w艂osy. Jesli chodzi o to 偶e s膮 „sianowate” to koniecznie du偶o od偶ywek i jaki偶 maseczek. Je偶li stercz膮 po prostu w r贸偶ne strony to powinno Ci odpowiada膰 przy Twoim charakterze 馃槈
    Mo偶e po prostu wybierz si臋 do fryzjera kt贸ry doradzi ci odpowiedni膮 fryzur臋 i ew. kosmetyki?

Aguut
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 1
    • Pocz膮tkuj膮cy

niepokorna dziewczyna probuje okielznac swoje wlosy 馃榾 niezla historia 馃槢 sluchaj, je偶li zalezy ci na objetosci wlosow to polecam got2 powder’ful taki puder do stylizacji, ukladasz sobie dowolna fryzure w krotkim czasie. Ja uzywam od niedawna, zreszta to chyba nowy kosmetyk jest

boziga
    Cz艂onek
    • Pocz膮tkuj膮cy

heheh puder? Myslalam ze puder to tylko do twarzy, albo ewentualnie w kuchni przydaje si臋 cukier puder, ale sypac to sobie na glowe 馃槢 no nie wiem…

Aguut
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 1
    • Pocz膮tkuj膮cy

uwierz mi, ze to dziala tak jak pisalam wszesniej. Bierzesz niewielka ilos na dlonie, rozcierasz, a potem nakladasz na wlosy:) proste 馃榾

Wy艣wietlanie 5 wpis贸w - od 1 do 5 (z 5 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋