zdrowe odchudzanie kluczem do sukcesu

• Autor
    Odp.
  • kornelia50
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 3
    • Początkujący

ja stosowałam rożne tabletki na odchudzanie i co sie ze mną stało to nie wiem jeszcze bardziej tyłam a cera… okropna wszystko wróciło do normy dzięki diecie którą ustalono mi na mojezywienie.pl to ich gg 11542109 wypelnilam tam formularz ocena wellness i po kilku godz miałam darmowa konsultacje z dietetykiem jestem już po kuracji schudłam 6kg w ciągu miesiąca nie mam efektu jo-jo. co ważne podczas tej diety czułam sie bardzo dobrze. poprawiła mi sie cera i włosy nie wypadały. jeżli moja wypowiedzią komuż pomogę to sie ciesze. polecam

werkaa
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 606
    • Zasłużony

W sumie to najważniejsze jest odpowiednie dobranie diety, ćwiczeń i włażciwych suplementów, najlepeij takich, które są naturalne i zdrowe:)

werkaa
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 606
    • Zasłużony

@mariolaka wrote:

– oczyszczanie z toksyn i złogów

O włażnie-zapomniałam o oczyszczaniu organizmu 😉 Stosujecie taki zabieg przed dietą ?

konsultant
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

polecam stronę [usunięto_link]

konsultant
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

polecam kazdemu produkty Herbalife..sa bardzo dobre..ja postawilam na koktajl i moje klientki tez namowilam do niego. Produkty są rewelacyjne

Mirabelka
    Member
    • Tematów: 32
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

Przepraszam, a czy z tą reklamą nie da się troszkę dyskretniej?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " zdrowe odchudzanie kluczem do sukcesu"

Przewiń na górę