- AutorOdp.
- 29 czerwca 2009 at 11:53
Witajcie 馃槈
Jestem nowa ale chcia艂am si臋 z wami podzieli膰 moim do偶wiadczeniami z zelk膮 馃檪 schud艂am na niej 15 kg w pierwszym tygodniu za偶ywania 4 tylko si臋 poci艂am nie mia艂am 偶adnych skutk贸w ubocznych 偶adnych b贸l贸w g艂owy jad艂am naprawd臋 mniej . Przed zelk膮 ca艂y dzie艅 nic nie jad艂am a wieczorem jak g艂upia zelka to unormowa艂a ale od kiedy przesta艂am j膮 bra膰 znowu przyty艂am nie wiem w艂a偶nie czy znowu zacz膮膰 kuracje bo przerwa艂am j膮 w po艂owie dorad藕cie !29 czerwca 2009 at 16:15Spamiara,spamiara 馃槅
1 lipca 2009 at 20:27Jaka znowu spamiara? zada艂am normalne pytanie;/
9 lipca 2009 at 17:22a to aby jest zdrowe? ja czyta艂am o meridzie ale chyba to nie s膮 najzdrowsze sposoby na chudni臋cie!
25 lipca 2009 at 13:06a jak z tzw skutkami ubocznymi?
28 lipca 2009 at 18:08[usuni臋to_link] wrote:
a to aby jest zdrowe? ja czyta艂am o meridzie ale chyba to nie s膮 najzdrowsze sposoby na chudni臋cie!
nie zdrowe i niedost臋pne bez recepty 馃槈
3 sierpnia 2009 at 23:17My偶l臋, ze Zelixa i inne tego typu leki robi膮 co偶 za nas – s膮 nasz膮 siln膮 wol膮. Z tymi lekami to tak do ko艅ca nie wiadomo, niby maj膮 tylko hamowa膰 apetyt, ale wi臋kszo偶膰 na nich chudnie jak maturzysta na amfie. Chyba to szkodliwe jest jednak, a skutki pewnie odleg艂e….po miesi臋cznej kuracji powinno si臋 chudn膮膰 dalej – wszak wyhamowany apetyt oznacza mniejszy 偶o艂膮dek…. Nie wiem co偶 mi tu nie gra;))
- AutorOdp.