- AutorOdp.
- 3 września 2010 at 17:32
Osobiscie nie słucham Disco polo, ale chciałabym poznać fenomen zespołu Bayer Full – ilożć koncertów ich popuralnożć jest zatrważająca. Co wy o nich sądzicie i jakie macie zdanie??
5 września 2010 at 18:08hmm nikt na poziomie tego nie słucha? a to dlaczego nazywasz kogos ze nie ma klasy jak mu sie podoba disco polo? bo to stare, wiesniackie ? zwykle na zabawach wiejskich to puszczaja ale multum ludzi sie na tym bawi, przejedz sie kiedys na zabawe wiejską;)
ja nie słucham, I uwazam ze nie powinno się tak nazywac ludzi tylko dlatego ze sluchaja discopolo, kiedys to było bardzo popularne. Znam osoby ktore za tym przepadaja i powiem Ci ze tak, sa na poziomie:)
myslałam ze ocenia sie ludzi po ich mysleniu, osobowosci, zasadach, wychowaniu a nie rodzaju muzyki ktorej sluchaja
rozni ludzie , rozne gusta, o tym sie nie dyskutuje.jestem z miasta ale nie uwazam ze ci ze wsi sa nizsi ode mnie 🙂
jezeli uraziłam postem bardzo przepraszam.
5 września 2010 at 19:15Mrówka, za chwilę usłyszysz komplement od raptora i uwierz mi: niewielu tego dożwiadcza. Masz super avka 😉
5 września 2010 at 19:24za to twoj avek jest taki sobie raptor…..no i ja tez bym tak do konca nie odwazyla sie skrytykowac sluchaczy disco polo….wioskowa muzyka ma taka sprzedawalnosc, ze nie jedna kapela na tzw poziomie nawet nie ma o czym marzyc to raz, ci wszyscy sluchacze to miedzy innymi tak zwani ludzie na poziomie …i to jest wlasnie pewnego rodzaju fenomen…i tu wychodzi co najwyzej przewaga mniemania o sobie lub o tym co jest na poziomie..lub naszego wyobrazenia o tym jak powinien wygladac tzw poziom…i naprawde chyba upodobania muzyczne nie maja nic wspolnego z tym kto ma klase lub jej nie ma
5 września 2010 at 19:31[usunięto_link] wrote:
za to twoj avek jest taki sobie raptor….
A cóż to znowu za daleko posunięta szczerożć, hę ❓
A ja se avka zmienić nie pozwolę ❗5 września 2010 at 19:32upodobania muzyczne maja cos wspolnego z tym kto ma klase a kto nie
ale nie chodzi o to jakiego gatunku sie slucha, tylko czy slucha sie muzyki na dobrym poziomie
muzyka dzieli sie tylko na 2 nurty: zajebista i chujowa
jest dobry: rap, pop, metal, soul, jazz, disco i analogicznie w kazdym z tych gatunkow jest cala masa gownaakurat bayer full slyszalem ze 2 kawalki moze gdzies wlasnie na weselach czy roznych innych dziwnych imprezach ;p i sa zalosni pod wzgledem muzycznym, wokalnym i tekstowym
5 września 2010 at 19:44oczywiscie ze sa zalosni ale jednak sprzedali tyle plyt ze nie mam pytan …zreszta w duszy mam kto co slucha tylko czy fajnie mi z tym kims nie wiem pracuje sie, rozmawia imprezuje cokolwiek….nie oceniam gustow muzycznych w sumie naprawde wisi mi to….reszta jest szczegolem i nikomu pomyj nie bede wylewac na glowie ze zapuszcza disco polo
ps ja nie karze zmieniac ci avatara tak sobie plumknelam
21 września 2010 at 10:24niby kazdy sie zaprze ze ich nie lubi , ale ktos ich usi sluchac. Oni tyle plyt nagrywaja i nie mowie tutaj tylko o tym zespole. Maja tyle koncertow. ale jak sie tylko kogos zapytam to nie ja nie slucham nie lubie 😉 cos mi sie wydaje ze ludzie sie tego wstydza dlatego sie nie przyznaja:D
21 września 2010 at 10:40Dokładnie 🙂 zgadzam sie z mrówką. Ja tez w domu tego namietnie nie słucham ale impreza typu wesele czy podobne bez kilku kawałków disco polo to nie to 😉 nikt tego nie słucha – ale bawi sie każdy i słowa jednej czy dwóch zna na pamięć – nawet „pan czy pani z miasta” 😛
27 grudnia 2011 at 14:29Powracając do tematu, jestem ciekawa czy ktoż z fanów zespołu oglądał film dokumentalny (na HBO) Miliard Szczężliwych ludzi ?
Jeżli nie to koniecznie powinniżcie zobaczyć włażnie to jak się robi karierę w Chinach nie będąc rockowym zespołem. - AutorOdp.