- AutorOdp.
- 22 listopada 2007 at 14:39
ja biore HARMONET i jestem zadowolona. Lekarz Cie zbada, spyta o kilka rzeczy i przepisze tabletki jakie Ci pasuja. Kazda dziewczyna reaguje inaczej. Mi odpowiada Harmonet a Tobie moze nie spasowac.
22 listopada 2007 at 15:42idz do lekarza on Ci napewno doradzi! i są na receptę tylko.. ehh.. to nie są cukierki..
22 listopada 2007 at 15:42idz do lekarza on Ci napewno doradzi! i są na receptę tylko.. ehh.. to nie są cukierki..
23 listopada 2007 at 11:30mysle ze na poczatek dostaniesz z mala dawka hormonow np Harmonnet
byc moze lekarz kaze pierw przeprowadzic kontrolne badania23 listopada 2007 at 11:30mysle ze na poczatek dostaniesz z mala dawka hormonow np Harmonnet
byc moze lekarz kaze pierw przeprowadzic kontrolne badania28 listopada 2007 at 21:07Po pierwsze zawsze jak piszesz jakis nowy temat to zatytuowuj go jasniej, nie wiadomo o co chodzi. Po drugie ile masz lat. Wiedza o tym ze tabl sa na recepte jest dosc powszechna.
Proponuje najpierw sie podoksztalcac w tym temacie. Poczytaj[usunięto_link]
Może nie jest Ci to jeszcze potrzebne.
28 listopada 2007 at 21:07Po pierwsze zawsze jak piszesz jakis nowy temat to zatytuowuj go jasniej, nie wiadomo o co chodzi. Po drugie ile masz lat. Wiedza o tym ze tabl sa na recepte jest dosc powszechna.
Proponuje najpierw sie podoksztalcac w tym temacie. Poczytaj[usunięto_link]
Może nie jest Ci to jeszcze potrzebne.
- AutorOdp.